Pluspunten
Koop hier al jaren onderdelen voor mijn witgoedapparatuur reparaties. Altijd goed advies gehad.
Pluspunten
vanavond besteld morgen in huis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Assortiment, zoeken op de site makkelijk, snelheid levering.
Pluspunten
Snelle service en levertijd korter dan aangegeven.
Pluspunten
Hele snelle levering
VerbeterpuntenMoest helaas een account open, had graag ook als "gast" willen bestellen.
Pluspunten
Website is zeer duidelijk en overzichtelijk Je beloven veel en komen het nog na ook, grote klasse!
VerbeterpuntenGeen enkele, ik zal jullie absoluut aanbevelen bij vrienden en kennisen
Pluspunten
zoals het hoort te zijn.! via een retailer in Gouda gecheckt of het product goed was en top service gekregen.!
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, op donderdag besteld in de namiddag, vrijdag voormiddag al geleverd!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Alle onderdelen die we nodig hadden aanwezig op voorraad.
Beantwoorden telefonisch contact afhaalpunt Alblasserdam verbeteren. Heb meerdere malen getracht locatie te contacteren, maar werd iedere keer in een eindeloos wachtproces gezet...
Pluspunten
snelle, keurige levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Geen gedoe. Snelle levering
VerbeterpuntenPayPal invoeren
Pluspunten
Snelle levering, Goede afhandeling betaling
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
IK ben zeer positief tot op heden, het is pas de eerste keer dat ik iets besteld hebt hier, maar alles kwam goed over, deze mensen weten wat ze aan het doen zijn en dat is weer positief voor de klant.
Verbeterpuntenzou het niet zo snel weten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.