Pluspunten
Goede betrouwbare en duidelijke productlevering
Pluspunten
Veel op voorraad en super snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijk.
VerbeterpuntenNaderhand bekeken, een beetje duur!
Pluspunten
Goede levering - juiste onderdeel en werking
VerbeterpuntenMail met mededeling dat onderdeel was verstuurd bracht verwarring. Ik heb het onderdeel opgehaald bij de winkel in Den Haag, maar deze was 4 dagen na de "verzend mail" pas aanwezig. Ik ben andere snelheden gewent!
Pluspunten
Heldere uitleg over montage.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenZoekfunctie kan iets beter.
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke website.
Pluspunten
Supersnelle reactie op mijn vraag via de mail, vergat echter wel mijn 2e vraag. Maar dat was niet erg want daar heb ik zelf een oplossing voor gevonden.
VerbeterpuntenMail vraag beter lezen
Pluspunten
zeer goede kwaliteit
Verbeterpuntenalles prima
Pluspunten
Vlotte bediening
Pluspunten
Geen omkijken naar gehad. Besteld, afgeleverd bij de lokale vestiging in onze woonplaats waar we nog een paar tips hebben gekregen. De vakman dus ook vlak bij huis.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle en goede levering.
VerbeterpuntenTerugstuurmogelijkheid duidelijker en beschrijven.
Pluspunten
Heel veel onderdelen op de website. Na offerteaanvraag ook de knop die niet op de website stond leverbaar. Nog voor een appel en ei ook. Via interne zoekfunctie veel snel te zoeken en vinden.
VerbeterpuntenWebsite kan nog iets praktischer, soms weet je niet waar wat te vinden.
Pluspunten
Ruim ass. Snelle levering goede retourservice
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke site.
VerbeterpuntenKan ik niet geven.
Pluspunten
Als ik een probleem aan een apparaat heb en er een onderdeel wordt voorgesteld staat in het begeleidend schrijven. 'Dit onderdeel kan niwt worden geruild'. Ik moet dus verifiëren dat dit onderdeel ook echt het juiste is. Probleem aalleen is dat ik een onderdeel met nummer, zonder beschrijving wn zonder foto krijg geoffreerd. Dat moet beter!!
Pluspunten
Breed assortiment van onderdelen en veel op voorraad. Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere omschrijving van alternatieve producten. Waarom dat deze ook toegepast kunnen worden.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.