Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, prettige zoekfunctie icm serienummer van apparaat
VerbeterpuntenVerzendkosten belachelijk hoog bij bestelling klein onderdeel. Tot wel 50% van artikelprijs
Pluspunten
Eerste keer besteld en ik b en zeer tevreden
Pluspunten
zeer duidelijk en toegankelijk en snel
Pluspunten
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Snelle en vlotte afhandeling van de gevraagde produkten.
VerbeterpuntenVoorlopig geen
Pluspunten
Bestelling in een keer snel en correct geregeld en geleverd
ik kreeg bij mijn eerste bestelling een verkeerd pakje opgestuurd... vervelend.
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment, ook voor oudere typen koelkasten
Pluspunten
Snelle service en duidelijke site
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling heb geplaatst. Gezien de wijze waarop mijn bestelling is afgehandeld en verzorgd, zal ik zeker vaker terugkomen!
Pluspunten
snelle levering en keurige afwerking
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
overzichtelijk snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel snel en professioneel
Pluspunten
Goede duidelijke website! Duidelijke onderdelen omschrijving i.c.m. correcte foto`s van het onderdeel. Snelle levering.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Zeer snelle en goede service. Zowel bij levering als bij artikelen retour.
VerbeterpuntenMijn aanspreektitel verandert van 'heer' naar 'mevrouw' en weer terug...
Pluspunten
Snel geleverd veel artikelen in shop
VerbeterpuntenWat overzichtelijker maken voor de algemene onderdelen als je zoekt op specifiek type, deze worden dan niet gied weer gegeven.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.