Pluspunten
brede selectie, goede prijs/kwaliteitsverhouding, super snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website. Had de onderdelen voor mijn wasmachine snel gevonden. Zondagochtend de bestelling geplaatst en zondagmiddag kreeg ik al een track and trace nummer van postNL. Ik weet waar ik moet zijn mocht één van mijn apparaten het weer begeven.
Pluspunten
Snelle levering van pluizenfilter voor wasdroger van mijn 99 jarige moeder. Zij kon niet begrijpen dat ik vanuit haar huiskamer op zaterdag het filter bestelde en betaalde en dat het maandagmorgen al bij haar gebracht werd.
Productbeschrijving is onjuist
Pluspunten
Snel en effectief
VerbeterpuntenZoekfunctie Is wat lastig in de site
T e hoge verzendkosten voor zelfs een klein onderdeeltje van bijv. een koelkast. Tip: stem verzendkosten af op zwaarte bestelling.
Pluspunten
bij telefonisch overleg aanvullende info gekregen om type op te zoeken, evenwel twijfel over correcte artikel. Dit werd qua maatvoering in het magazijn nagemeten om het zeker te weten. levering binnen een dag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel, goed verpakt, duidelijke retourinstructie
Verbeterpuntenverzendkosten retourproduct
Ik vind geen verbeter punten
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke afhandeling.
Verbeterpunten14 dagen retourrecht, maar voor eigen kosten! Als ik dit had geweten, had ik het bij een winkel in de buurt gehaald. Viel me erg tegen. Tevens klopte de informatie over het product niet. Juiste artikelnummer, maar beide producten pasten niet. Whirlpoolreparateur erbij gehad en beaamde dit ook. Niet snel Europart meer voor mij.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.