Pluspunten
Onbekend
Pluspunten
Alle benodigdheden voor de reparatie gevonden op één plek. Snelle levering 's avonds besteld volgende dag in huis. Hier ga ik meer bestellen.
Pluspunten
Goed vindbaar en snelle levertijd
VerbeterpuntenHandige tool om de juiste accessoires bij het juiste apparaat te vinden. Wel wat lastig speuren met de typenummers die niet helemaal overeenkwamen met die op t apparaat. Misschien is dat nog beter te krijgen
Pluspunten
Betsellen in weekend en bezorgen op maandagochtend. Geweldig
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelde produkten. Goede zoek site naar juiste onderdeel
Pluspunten
Betaling en levertijd correct
Verbeterpuntenextreem hoge prijzen. ondanks de positieve punten blijf je het gevoel hebben opgelicht te worden, of is het meer dan een gevoel?
controleren of de spullen echt passen op de apparaten.
Pluspunten
Uitgebreide en goed gedatailleerde website
Pluspunten
Super bedrijf, koelkast rubber was niet helemaal ok (zal fabrieksfoutje zijn), kreeg gelijk een vervangend artikel
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!!
Pluspunten
Consequent met service. Na zo vele bestellingen ervaar ik telkens volgens mijn verwachting. Onderdelen zoeken is gemakkelijk.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede garantie regeling
VerbeterpuntenLinkjes naar "klachten of surgesties" werken niet.
Pluspunten
De snelle service
Pluspunten
goed advise, supersnelle levering
Pluspunten
goede/snelle helpdesk snelle levertijd afhalen in winkel in de buurt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.