Pluspunten
's avonds om acht uur besteld, volgende dag voor tien uur bezorgd. Geweldig! Het is niet te geloven dat het zo snel kan.
Pluspunten
prima, die deksel voor een /kenwood keukenmachine. Snel en efficient!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
supersnelle service en goed assortiment
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
snelheid afleveren. zoeken naar de onderdelen in mijn geval, bijzonder goed.
Pluspunten
helder advies, duidelijke aanwijzingen, snelle levering
Pluspunten
Dat ze ook doen wat ze zeggen gewoon snel leveren
Pluspunten
Vriendelijke bediening.
Pluspunten
snel betrouwbaar
Pluspunten
goede zoekfunctie site, de controle of het onderdeel ook echt geschikt is voor het apparaat, en de snelle levering
Verbeterpuntenkeuze uit 3 verschillende koolborstels met 3 verschillende prijzen, maar wordt niet verteld waarom er prijs verschil is. Heeft dit temaken met de kwaliteit of andere factoren.
Pluspunten
Na bestelling en betaling verstuurd en goed aangekomen. We hadden nog een heleboel vragen en we hebben gebeld Keurig en uitgebreid "samen" nadenken om ons probleem op te lossen en goed advies gekregen.
Pluspunten
Om 20.30 uur iets besteld en de andere morgen om 10.30 uur in huis , klasse De kleinste onderdelen kun je bij jullie kopen
Pluspunten
Het bestelde produkt was echt de volgende dag al in huis.
Pluspunten
Snel geleverd, thuis en bij afhaaladres. Ook retourneren ging snel en goed.
Verbeterpuntenzoekfunctie op onderdelen kan beter, kreeg meerdere hits op 1 onderdeel code, heb eerst de verkeerde gekozen en daarna gelukkig wel de goede Zanker snaar voor droger
Pluspunten
Bedankt. Advies was goed. Onderdeel volgende dag geleverd. Goede webshop. Dit was onze 2e aankoop.
Pluspunten
Prima kwaliteitsproduct voor een duidelijk lagere prijs dan bij anderen .
Pluspunten
Ik had zelf het verkeerde besteld, dit is zonder probleem retour gegaan. Daarna heeft Europart aan de hand van een door mij gemaakte foto het juiste onderdeel nummer doorgegeven zodat ik het juiste onderdeel kon bestellen.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Altijd een onderdeel klaar voor u huishoudelijke apparaten, niet altijd een nieuwe te kopen.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.