Pluspunten
Zeer snelle levering,goed en netjes verpakt,kortom een fijne webwinkel.
Pluspunten
Onderdeel op voorraad en snelle levering heb het onderdeel om 21.30 u besteld en de volgende dag ontvangen. Ook was Europart de goedkoopste die ik kon vinden voor mij stofzuiger onderdeel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snel afgehandeld
Pluspunten
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Pluspunten
Snel en accuraat. makkelijk om onderdelen terug te zoeken
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNa een universele set voor aansluiten amerikaanse koelkast besteld te hebben bleek deze toch niet zo universeel te zijn. Per email vraag over gesteld, volgende dag meteen antwoord. Ik had nog een moertje nodig van maar liefst € 8,95!! en nog een keer € 5,95 natuurlijk. In de mail stond nog net niet dat ik zo stom was dat ik niet wist dat ik die nodig had. Beetje jammer en niet klantvriendelijk.
Pluspunten
Hele snelle levering, Ik had het benodigde product om 21.05 besteld en de andere dag al in huis!
Pluspunten
VerbeterpuntenBevestigings materiaal bij leveren indien van toepassing
Pluspunten
de uitlevering van de onderdelen is heel snel.
Verbeterpuntende aantal die nodig zijn voor rep- aan de machine voor de te vervangen onderdeel voorbeeld= de trommelgeleiding vervangen, de machine heeft er twee ,dus nodig twee stuks.
Pluspunten
Super snel te vinden op internet. Super snelle levering en geen gedoe in de winkel. Super tevreden. Dit is niet de eerste keer en zal zeker ook niet de laatste zijn.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Nog nooit zo'n snelle afhandeling van een retour verzending meegemaakt.
Pluspunten
Goede website met een gedegen checklist voordat er daadwerkelijk besteld gaat worden. Een zeer snelle levering, zondag besteld en maandag in huis, petje af.
VerbeterpuntenVerzendkosten van dit kleinood, deze had m.i ook in een noppen enveloppe door de brievenbus gepast, is net zo hoog als het onderdeel zelf.
Pluspunten
Goede, duidelijke site. Snelle levering en goed verpakt tegen beschadigen.
geen
Pluspunten
Zondag besteld, maandag binnen. Top levering! Pakketje was ook heel goed ingepakt.
Pluspunten
supersnelle levering, 1 dag eerder zelfs dan opgegeven. Onderdelen (koelkastscharnieren) geleverd met duidelijke handleiding voor montage.
Pluspunten
Groot assortiment !!
VerbeterpuntenNog geen winkel te vinden in het zuide van brabant en midden limburg.
Pluspunten
Duidelijke website. Klopt altijd. Heb nu diverse keren besteld. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenBlijf zo als het nu is.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.