Pluspunten
Onderdeel voor een scheerapparaat was makkelijk te vinden op de site. Aflevering was de volgende dag al, ondanks de laat uur van bestelling.
Pluspunten
Pluspunten
Ik heb drie keer gebeld met vragen over welk produkt ik moest hebben en alle drie de keren even vriendelijk geholpen! Ook heeft de meneer aan de telefoon mij op een goedkoper alternatief gewezen! Zeer tevreden over de snelle levering.
Pluspunten
Overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Aan de hand van een wasmachine codenummer kon ik geen koolborstels vinden op het internet. Door een foto van het typenummer van de motor naar Europart op te sturen kreeg ik snel een offerte en levering van de gewenste koolborstels. Bedankt voor de goede SERVICE !!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Kunnen bijna alles leveren
Verbeterpunteniets langere openingstijden
Pluspunten
snel en makkelijk zelf de onderdelen te vinden, als je type en onderdeel benaming in geeft op de site.
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Snelle en vlotte levering van bestelde goederen
VerbeterpuntenWaarom worden er kosten aangerekend bij betaling "master card"
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Prima service en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Deugdelijke prijs en een snelle afhandeling.
Pluspunten
Wisten heel snel wat voor onderdeel ik bedoelde.
Pluspunten
We werden nauwkeurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling via de mail - perfect geregeld. Het was ook nog supersnel geleverd.
Pluspunten
Volgens de verwachtingen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijn dat we zo snel een nieuw bord voor de magnetron geleverd kregen.
Pluspunten
Snelle levering zonder direct contact nodig te hebben. Alles klopte gewoon
producten met 3 verschillende prijzen; uitleggen waarom
Pluspunten
Zeer tevreden!
Pluspunten
overzichtelijke website
Pluspunten
Europarts bieden goede service, hebben breed assortiment en komen hun afspraken na. Medewerkers zijn zeer vriendelijk, en zeer service gericht
VerbeterpuntenDuidelijkheid over compatibiliteit van onderdelen en levertijd kan verbeterd worden.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.