Pluspunten
goede website makkelijk artikelen te vinden snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Wij hadden per abuis iets verkeerd besteld Tereug werd super geregeld
Pluspunten
In weekend bestelt , maandag ochtend zou al worden geleverd. Suprslen en goede afwikkeling.
VerbeterpuntenAnder bezorgdienst nemen . Post.nl heeft maandag laten afweten ,terwijl we thuis bijna achter het raam zaten te wachten zagen op ipad dat eerste levering nit was geliukt. Niemand thuis! Dindsdag ook niet gelukt terwijl we een briefje , " bezorgen bij de buren" , was genegeerd. Konden het woensdag pas afhalen. Balen en zeer boos op post.nl
Pluspunten
alles conform afspraak
Pluspunten
2 orders binnen de 24u geleverd te Brugge (België): snelle levertijd!! Zeer goede service!!! DANK!
Pluspunten
Super snelle levering met een uitgebreide database voor onderdelen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Heldere website. Redelijke prijzen. Snelle levering.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering van een aandrijfriem. Moet hem wel nog monteren.
Pluspunten
denkt mee met de klant.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering , duidelijke communicatie en goed product voor een betaalbare prijs
Pluspunten
Ondanks verkeerd onderdeel alles naar tevredenheid opgelost!! Zou direct weer hier bestellen en durf t voor 100% aan te raden aan anderen.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken!!
Pluspunten
Had op ZONDAG 17.40 iets betsteld en om 17.45 mailtje dat het verzonden was Klasse
Pluspunten
goede service door snelle levering
Pluspunten
Goede zoekmogelijkheden! Zeer positief is de laatste check: Is dit onderdeel echt de juiste voor mijn apparaat-type!
Pluspunten
Super snelle service. Zondag besteld, maandag in huis.
Pluspunten
Op zondagmiddag besteld en op maandag in huis. Dat is pas service en snelheid!!! Dit is service anno 2015.
VerbeterpuntenNog niet ontdekt.
Pluspunten
Zeer snelle levering en het geweldige assortiment.
VerbeterpuntenGeen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.