Pluspunten
Wel erg eerlijk
VerbeterpuntenEr worden verkeerde onderdelen geleverd nadat ik met foto's de gevraagde onderdelen specificeer. Daarna zijn er 6 e-mailwisselingen nodig om de juiste onderdelen geleverd te krijgen. Dat had sneller gekund. Op de foto's is duidelijk te zien wat er nodig is.
Pluspunten
duidelijk, snel, makkelijk
Pluspunten
Vlotte service, zelfs bij niet voorradig zijn werd er cintact opgenomen
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenduidelijker communiceren naar klant Heb een tv voet en standaard besteld . Verkoopster gaf aan dat ik er zelf m4 of m6 schroeven bij moest kopen. Die bleken dus niet geschikt en door de schroeven aan te draaien onstond er een grote barst in mijn scherm. Tv dus afgeschreven.
Pluspunten
Snelle geode service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zij hebben werkelijk alles op het gebied van onderdelen. Tot het kleinste schroefje aan toe. Hét alternatief voor een hele dure reparatie.
Pluspunten
goede retourmogelijkheden snelle afwerking
Pluspunten
gratis vulpotlood
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden hoeveel je krijgt! Een setje is 2 stuks, toch?
Pluspunten
zeer goede service
Pluspunten
ruim assortiment
VerbeterpuntenMijn rubber (donderdag besteld) bleek niet te zijn geleverd (of naar het verkeerde filiaal verzonden). Hier kwam ik pas achter toen ik vrijdag zelf ging bellen of het artikel inmiddels binnen was. Deze zou dan zaterdag binnen zijn was mij verteld. Zaterdags echter 3 minuten voor sluitingstijd een email dat het rubber binnen is heb ik natuurlijk niks aan... Dus uiteindelijk donderdag besteld en maandag kunnen ophalen. Mijn tip: neem even contact op met de klant als er dingen misgaan. Het klinkt overigens alsof ik ontevreden ben maar gelukkig valt het wel mee, er was geen tijdsdruk.
het product besteld op woensdagmiddag , bezorgt werd het vrijdag laat op de middag. Dus beweren voor 22.00u. besteld volgende morgen bezorgt gaat niet lukken.
Pluspunten
Prima. Levering binnen 24 uur.
Pluspunten
Prima en snel
Verbeterpunten?
Pluspunten
Hele snelle en correcte levering en goede prijzen.
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben Goed geholpen de de medewerker
VerbeterpuntenIs een beetje afhankelijk van wat je besteld
Pluspunten
Zeer breed assortiment en vooral de snelle levering
VerbeterpuntenWilde 2 artikelen bestellen. Het lukte niet om dit gelijktijdig te doen, dus 2x verzendkosten. Bij 2e bestelling moest ik een dag wachten voor ik weer kon inloggen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.