Vraag van klant correct beantwoorden
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
duidelijke website; goed overzicht opgevraagd product
Pluspunten
Personeel erg aardig en hulpvaardig
VerbeterpuntenNiet eerlijk dat ik zes euro retourkosten moet betalen als het foutenmesje komt en ik daarna goede bestel. Dat zou via antwoordnummer moeten..
Pluspunten
gewoon betrouwbaar bedrijf en dichtbij huis
Verbeterpuntenmbt procedure bestelling afhalen; de mail printen; niet iedereen heeft de ebschikking over een printer. wellicht handig om daar een code te vermelden of zo'n scancode bijvoorbeeld
Pluspunten
Gezochte artikel snel gevonden voor mij en ook sneller geleverd dan verwacht, top
VerbeterpuntenKeuze voor afleverdag en Tijs zou handig zijn
Pluspunten
zondagmorgen besteld, ,'s middags bericht binnen dat pakket onderweg is, maandag door post bezorgd!
Pluspunten
zeer uitgebreid assortiment en een super snelle levering!!!!!
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
was al van plan te bedanken voor de snelle service en het goede speurwerk naar de artikelen.
Pluspunten
Goede website, onderdeel was gemakkelijk te vinden en herkenbaar
Pluspunten
afspraak ,snelheid was oké, en het pakket werd heel vriendelijk afgeleverd
Verbeterpuntenmisschien meer huishoudelijke toestellen, en inspelen op iets wat in de jaargetijden veel vraag naar is, denk ik. Maar ik heb deze site nog niet zolang ontdekt
Pluspunten
Snelle levering, binnen 24 uur. Betrouwbaar en vak kennis
Pluspunten
Ik kon dit bedrijf naar vanuit mijn brandweer tijd daar bestelde we ook al producten , zodoende .
Pluspunten
veel onderdelen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel, efficient, duidelijke tracking informatie, accuraat bezorg tijdstip
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon. Keurige levering
Pluspunten
Supersnelle levering, originele onderdelen en - belangrijk - goed verpakt!
Verbeterpuntengeen, gewoon een oerdegelijke Nederlands webleverancier! Zo hoort het!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.