Pluspunten
betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenGa zo door, 1 puntje... Afleverpunt in Zoetermeer, Rotterdam ?
Pluspunten
de bestelling ging makkelijk en eenvoudig
VerbeterpuntenIk krijg nu wel een mail voor deze beoordeling. terwijl ik nog geen mail heb gehad dat mijn bestelde goederen binnen zijn bij het afhaal punt
Pluspunten
- uitgebreide referentie naar merk en machine - duidelijke foto's van de onderdelen - prettig werkende website
VerbeterpuntenProbeer het product zo goed mogelijk te beschrijven, inclusief de maat vermelden. dus niet alleen "koppelstuk voor x of y.".
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle, nette levering
VerbeterpuntenCompacter verpakken.
Pluspunten
COMPETENZA,CONSEGNA VELOCE,OTTIMI MATERIALI
VerbeterpuntenBENE COSì, FORSE DIMINUIRE IL COSTO DI SPEDIZIONE.
Pluspunten
zeer snelle afleveren
Pluspunten
Duidelijke web site. Snelle levering.
Pluspunten
snelle en correcte levering en duidelijke site met de juiste informatie
Pluspunten
Goed Communicatie met medewerkers en snelheid bij het inlevren van product
VerbeterpuntenBetrouwbaarheid is slecht : omdat ik heb twee knopen van Etna gasfornus bestelt , maar ik heb half knopen gekregen . Een knop bestaat uit : knop ,veer en ring . Ik heb alleen maar twee knopen gehad. Dit zal de betrouwbaarheid van patient erg verkleinen .
Pluspunten
deskundige hulp
Verbeterpuntenbeter communiceren dat europart en homepart hetzelfde bedrijf is dat bespaart mij de dubbele infoaanvraag
Pluspunten
Erg fijn dat eenvoudig per internet vanuit het buitenland besteld kan worden en de snelheid van leveren (48 uur naar Frankrijk) is gewoon super geweest!
VerbeterpuntenBij de betreffende rubber manchet (04202170) zit een standaard beschrijving/richtlijn voor het vervangen van een deurrubber voor een wasmachine. Op basis van deze beschrijving lijkt het vervangen op voorhnd erg eenvoudig, waarbij enkel de bovenkant van de wasmachine verwijderd hoeft te worden. Bij het type wasmachine (Zanussi ZWG6140P) dat voor deze rubber manchet geldt, is de wijze van vervangen echter beduidend omvangrijker. Op youtube is echter een duidelijke instructie beschikbaar die alles haarfijn uitlegt. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=7pMIHdjG0Ck
Pluspunten
veel onderdelen op voorraad, snelle levering
Pluspunten
Makkelijke website snelle services
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Vakkundig advies en vriendelijke en snelle service.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.