Pluspunten
Snelle levering van de bestelde spullen
Pluspunten
Betrouwbaar en levert snel.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
100% tevreden
Pluspunten
Doe zo verder ,reeds meermalen besteld TOP !!!!!!! Bedankt aan heel het team....
Pluspunten
Vlotte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede productinfo op de website Snelle levering!
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering. Info over artikel snel op de website gevonden
VerbeterpuntenEen artikel dat zo klein is dat het in een envelop past tegen het normale posttarief verzenden en niet de volle prijs voor een pakket rekenen.
Pluspunten
De zoekfunctie per apparaat bv op productnummer kan volgens mij wat beter. Nu moet je nog wel eens gokken of dat het het goede onderdeel is.
VerbeterpuntenWaarom met verzendkosten hoger dan een ander bedrijf voor hetzelfde onderdeel.
Pluspunten
site maakt het makkelijk het juiste onderdeel te vinden. europart winkel in de buurt waar opgehaald kan worden erg handig
Pluspunten
snelle levertijd , makkelijk te vinden wat je moet hebben voor een produkt
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Verschillende onderdelen altijd op vooraad
VerbeterpuntenMischien als extra zekerheid ook soms een setje schroefjes bijleveren indien de gebruiker deze niet meer heeft
Pluspunten
Overzichtelijke website, waar alle benodigde onderdelen makkelijk te vinden zijn en te bestellen. Levering ook uitstekend, kortom een aanrader.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.