Pluspunten
Pluspunten
Zij konder het juiste onderdeel voor het juiste apparaat leveren. Top, ik kan mijn vaatwasser weer gebruiken!
VerbeterpuntenGa zo door!
Op maandag krijg ik een mail dat het product is verstuurd naar de locatie waar ik het wil ophalen. Precies 7 dagen later wordt mijn bestelling daar pas afgeleverd.
Wat ik een enorm gebrek vind is dat er nergens een beschrijving/gebruiksaanwijzing werd meegeleverd. Vooral voor de zeepdispenser verwisselen was dit waardeloos.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig
Pluspunten
Super snelle levering!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Overzichtelijke site en correcte levering
Pluspunten
quick delivery, quality oryginal spare part in good price, highly recommended
Pluspunten
zeer correct in alles
Pluspunten
Verbeterpuntenproductomschrijving mag iets duidelijker, dan had ik in 1 keer de juiste bestelling kunnen doen
Helemaal niets!
Pluspunten
accurate, snelle en voor een niet terzake kundig persoon begrijpelijk en snelle beantwoording en afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe winkel waar ik de vorige keer mijn bestelling afhaalde bestaat niet meer, maar wordt wel nog op het internet vermeld.
Pluspunten
makkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle levering
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNee
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.