Pluspunten
Zeer positieve beoordeling, ontvangst stipt op afgesproken tijd. Bij de bestelling zat een koelkast lampje dat defect was, dit is direct genoteerd en nabestelling werd met een dag geleverd. Gewoon klasse!
Pluspunten
Voor de doe-het -zelver de site waar je je huis-tuin-en keuken spullen onderdelen kan bestellen.
VerbeterpuntenOp de site koolborstels besteld. Echter toen ik bij de winkel de koolborstels kwam ophalen, gaf de Europart medewerker te Dordrecht het advies om de koolstofresten van de motor schoon te maken met een schuurpapiertje op een houtje. Dat kostte 1,50 Euro. Nu gaat het me niet om die 1,50 Euro extra betaling, maar ik miste op jullie site als je koolborstels bestelt, bestel dan ook gelijk van die houtjes met schuurpapier. Ik geef de medewerker van Europart te Dordrecht aan het van Oldebarneveldplein Crabbehof tienen voor communicatie,kennis en vakmanschap! Ik ben dan ook reuze blij dat ik de koolborstels zelf heb afgehaald en niet via de post laten bezorgen, want anders had ik die gouden tip nooit geweten... Misschien kwalificeert het bovenstaande als verbeterpuntje. Succes en ga zo door! Met vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort. Makkelijk onderdeel zoeken. Bestelling plaatsen, betalen en een paar dagen later onderdeel in huis.
Pluspunten
Goede website, snel het benodigde artikel gevonden, bij elke logistieke handeling e mail gehad, supesnelle levertijd, ik krijg altijd precies het correcte artikel, bij breuk of mankement wordt direct vervangend product geleverd, geen gemiep over betalen, prima service,
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Combinatie internet en winkel voor afhaling is positief
VerbeterpuntenIk had een glaasje besteld voor de droger, bleek dat het ringetje en een schroefje los besteld had moeten worden.. dit was mij echter niet duidelijk tijdens het bestellen. Gelukkig had ik het schroefje nog van de oude en heb het nu gemonteerd zonder ringetje. Beter zou zijn als dat tijdens de bestelprocedure was aangegeven
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
De fabrikant kon dit onderdeeltje niet meer leveren. Bij Europarts zonder problemen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Product op voorraad, snelle levering, goedkoop.
VerbeterpuntenHelaas veel verzendkosten, maarja ahg.
Pluspunten
Prima levering zoals je tegenwoordig verwacht van een webshop, verzendkosten wel nog wat hoog...
VerbeterpuntenZelf eens de pen gebruiken die als extra-tje was mee gestuurd, die is echt waardeloos, zo één die iedere droog is als je gaat schrijven...
Pluspunten
Snelle aflevering
Pluspunten
snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
snelle levering. was allemaal heel duidelijk en goed te vinden wat we nodig hadden. PRIMA
Pluspunten
contact verliep uitstekend.
Pluspunten
Zeer snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.