Pluspunten
snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
snelle levering. was allemaal heel duidelijk en goed te vinden wat we nodig hadden. PRIMA
Pluspunten
contact verliep uitstekend.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Veel kennis over wit goed, veel onderdelen op voorraad
Pluspunten
ONDERDELEN GEMAKKELIJK TE VINDEN OP TYPENUMMER
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
Snelle, duidelijke communicatie. Ook de retourprocedure is snel en makkelijk af te ronden. Geld was binnen één dag retour gestort. Klasse.
Pluspunten
snelle levering en overzichtelijk zoeken
Pluspunten
Product snel gevonden, via website kijken of onderdeel geschikt is, makkelijk bestellen en snelle levering.
Pluspunten
PERFECTE zoekfunctie
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer snel, vakkundig advies, handig dat je meteen kan zien of een onderdeel past op t type wasmachine.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ik heb al een paar keer wat besteld bij Europart en een van de eerste keren ook raad nodig, wordt super snel opgepikt met kennis van zaken!
Pluspunten
transparantie
Pluspunten
super snel
VerbeterpuntenZo'n klein onderdeel zat in een errug groot pak. Is dat nodig?
Tot later tijdstip bestellen voor volgende dag levering.
Pluspunten
Zeer eenvoudig bestellen en super snelle levering, ook naar België . Kort na de middag besteld volgende ochtend voor negen uur in huis. Prima!
leveren volgens aanbod
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.