Pluspunten
Doen wat ze beloven, betrouwbaar
VerbeterpuntenLatere besteltijd is gewenst; momenteel bestellen tot 17:00u volgende dag geleverd. Een verruiming van 17:00u zou prettig zijn.
Pluspunten
Beloven en komen na
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Levering volgens afspraak
Pluspunten
Veelzijdigheid
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering. Goede communicatie over de status van de levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle reactie's en levertijd
Pluspunten
een goed proces van informatie van de staat van levering.
Verbeterpuntenlevering aan de winkel is gratis.Een lagere prijs aan huis zou daarom iets gunstiger kunnen.
Pluspunten
Prima service, snelle levering
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Zeer goede en transparante communicatie. Snelle levering van benodigde onderdelen. Diverse afhaalpunten mogelijk. Zeer goed bevallen.
VerbeterpuntenIndien ik na een onderdeel in de winkelmand te hebben geplaatst nog een onderdeel wens te bestellen was het lastig om weer in het vorige veld te komen om verder te winkelen. Dit mag mijn inziens iets gemakkelijker dan nu het geval was.
Pluspunten
Overzichtelijk aanbod
Pluspunten
Snelle levering, je kunt de levering volgen.
VerbeterpuntenBezorger mag wat minder chagrijnig zijn, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niets aan doen
Pluspunten
Zoals webwinkel hoort. Duidelijke site en levering volgende dag.
VerbeterpuntenVoorraad weergave op site. Volgens mij is dit er niet.
Pluspunten
Was echt verbaast dat ik het bestelde onderdeel zo snel op kon halen in de winkel. Echt super.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.