Pluspunten
Veel op voorraad, dus snell levering.
Pluspunten
De score spreekt voor zich. Goede producten tegen een fair deal!!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Prima website, waar snel de juiste onderdelen te vinden zijn. Snelle levering.
VerbeterpuntenPrijs voor de scharnieren hoog, maar ik weet niet of dit aan het bedrijf zelf ligt.
Pluspunten
Top, snel en makkelijk .
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk over levertijden, goed product.
Pluspunten
nog nooit zo duidelijk en overzichtelijk site gekregen om een product af te nemen!! en tot mijn stomme verbazing kwam er toen ik de keuze had gemaakt een dubbelcheck! mijn complimenten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Juiste en vlotte aflevering, aantrekkelijk prijsniveau, mogelijkheid tot afhalen
Pluspunten
goede en snelle levering makkelijk vinden van de onderdelen
Pluspunten
Zeer goed verzorgde en uitgebreide artikelenlijst met goede accurate foto's van producten. Je kunt dus goed selecteren op details, ondanks dezelfde omschrijvingen bij sommige artikelen. Dat geeft vertrouwen, want je krijgt exact wat je wilde bestellen!
VerbeterpuntenGeen. Veel succes met de instandhouding van de hoge kwaliteit.
Pluspunten
duidelijkheid
Verbeterpuntengeen
de snelheid van leveren is ondermaats, donderdagavond besteld, pas maandag geleverd... tegenwoordig levert elk bedrijf ook in het weekend.
Pluspunten
Duidelijke en handige website en snelle service! Prima.
Pluspunten
Vlotte levering. Gaan gemakkelijk en vlot om met garantiegevallen.
Pluspunten
keurige informatie/antwoorden op vragen die ik had. Keurige aflevering van de bestelde goederen
Verbeterpuntengeen . Gaat prima zo.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Je kan onderdelen bij typenummer zoeken duidelijke foto's en omschrijving
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.