Pluspunten
heel eenvoudig onderdelen bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd! Onderdeel voor 12 jaar oude wasmachine, ben helemaal tevreden dat het nog verkrijgbaar is.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, kwaliteitsproducten; niets op aan te merken.
Pluspunten
Goede wijn behoeft geen krans
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Super snel advies, super snelle levering, super goede verpakking, TOP VERKOPER!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Je wordt prima op de hoogte gehouden. Lagere prijzen t.o.v. de concurrent (als je het zelf ophaalt bij een desbetreffende winkel).
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenErg duur, misschien dat de kosten gedrukt kunnen worden door plastic onderdelen 3D te printen ipv alles op voorraad te moeten hebben? Ik vind 8 euro voor een klein plastic ringetje veel geld.
Pluspunten
Zeer tevreden over de afhandeling. Hoewel achteraf het onderdeel niet nodig bleek (de storing zat op een ander niveau), was het retour zenden van de printplaat geen enkel probleem. Ik de financiële afhandeling ging vlot en zonder gezeur. Ik heb de website in mijn favorieten gezet... zegt genoeg lijkt mij.
Pluspunten
duidelijke website; snelle levering;
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.