Pluspunten
Goede spullen tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Der var meget godt!
VerbeterpuntenDer var ikke tipper!
Pluspunten
correcte en duidelijke communicatie
Pluspunten
goede snelle leveren, retour werd snel gecrediteerd
Verbeterpuntenik had het verkeerde onderdeel besteld; dat was niet goed te zien
Pluspunten
Perfecte snelle levering. Enorm aanbod. geen woekerprijzen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Pluspunten
Heldere communicatie en duidelijke en eerlijke antwoorden op vragen.
VerbeterpuntenInmiddels is bij Europart bekend dat het betreffende inlaatventiel ook geschikt is voor de Zanker Intimat ZWA 0005. Dat vond ik uit via een Duitse website, waar nota bene een foto gebruikt werd met Europart erop.
Pluspunten
alweer supersnel en correct, terug de aankoop van een nieuw toestel uitgespaard.
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levertijd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Opzoeken bestellen leveren klaar
Pluspunten
Prima ervaring, van advies tot order en ook een retour met verrekening!
VerbeterpuntenBetere zoek-engine, ik kon mijn product eerst niet vinden, maar het was er wel. Via de telefoon is een order tot stand gekomen.
Pluspunten
Super dat ik online kon bestellen en het juiste onderdeel kon uitzoeken dat ik nodig had. Goed dat je kunt checken of het onderdeel past in je eigen apparaat. Snelle levering dus chapeau!
VerbeterpuntenMisschien is dat te gecompliceerd maar een eenvoudige "how to" erbij zoals bijvoorbeeld Ikea dat doet zou mooi zijn. Dus een uitleg hoe je het onderdeel moet plaatsen. Ik had gelukkig een filmpje gevonden op internet waarin een monteur het voordeed, dus uiteindelijk is het toch gelukt en kon ik weer snel wassen.
Pluspunten
Volgens mij zijn alle (originele) onderdelen die men maar nodig kan hebben van groot tot klein leverbaar via Europart. Het behoede mij voor het moeten aanschaffen van een nieuwe wasmachine.
VerbeterpuntenIk kon mijn onderdeel vrij snel vinden, maar wellicht is het handig voor mensen met minder goed technisch inzicht om explosietekeningen te gebruiken net als in de automobiel branche, zodat zij op het onderdeel kunnen klikken wat zij nodig hebben.
Pluspunten
Snel geleverd en fijne locatie in het centrum
VerbeterpuntenHet tonen van enige aandacht of iets van klantvriendelijkheid in de winkel zou wel fijn zijn. In de winkel keek niet echt iemand naar me om en gaf een klein jongetje mijn onderdeel terwijl anderen naast me bezig waren en niet naar me omkeken. Voor de minuut dat ik binnen was had dat kleine beetje klantvriendelijkheid wel opgebracht mogen worden maar het was blijkbaar te veel moeite.
Pluspunten
Goede service en hulp in de winkel (Arnhem )
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.