Pluspunten
Alles was snel en duidelijk. Zou zo weer iets bij jullie bestellen!
Pluspunten
Super snelle levering Na foutieve bestelling, welke zelf verkeerd ingevoerd, directe hulp bij juiste product Afgesproken dat we vrijdag bellen, en ja hoor vrijdagochtend direct telefonisch contact. Een voorbeeld voor veel bedrijven qua service
Pluspunten
Duidelijke site.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het onderdeel wat ik nodig has stond niet op de site. Ik heb er een omschrijving van gegeven en binnen een half uur kreeg ik een foto en een technische tekening met daarop aangegeven het artikel zoals Europart dacht dat het moest zijn. Ik hoefde dit alleen nog maar te bevestigen en dan zou het besteld worden. Communicatie daarna verliep erg vlot en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status.
Pluspunten
Goed assortiment. Onderdelen makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenZoekfunctie werkt in de browser (safari) op een iPad niet optimaal.
Pluspunten
kennis en vakmanschap is door mij niet te beoordelen
Pluspunten
Ze doen wat je overeenkomt.
VerbeterpuntenDe plaatjes op de website mogen wat duidelijker.
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment, adequate hulp bij telefonische vragen.
VerbeterpuntenZoekresulaten zijn soms verwarrend (past het onderdeel nou wel of niet op mijn stofzuiger?) Waarschijnlijk heeft dat te maken met de veelheid aan typenummers en informatie erover van leveranciers.
Pluspunten
snel goed telefonisch geholpen
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Zeer duidelijke zoekfunctie onderdelen etc.
Ik vond de website ingewikkeld, waardoor een foutje ontstond. Dat werd dan overigens helemaal perfect opgelost!
Pluspunten
Het was makkelijk om het benodigde product te bestellen, via de website. Werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Prima en snelle levering! Ik ben een heel tevreden klant
Pluspunten
Technische kennis (weten waar het om gaat), duidelijke uitleg over bestelmethode en levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat er een onvolledig product bijgeleverd word. Ik moest de schroeven apart bestellen. slechte service.
Pluspunten
Komen na wat toegezegd wordt. Producten zijn goed verpakt verzonden en op tijd geleverd.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.