Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes verpakte artikelen
Pluspunten
Snelle levering en prettige ontvangst in de shop
Pluspunten
Door beschrijving van het onderdeel het juiste aanbod gekregen afspraak eerst offerte dan bestellen. Ging snel en kan de magnetron weer gebruiken.
Pluspunten
Ik had per ongeluk 2 onderdelen besteld, maar na een mail was het al geregeld en kreeg dezelfde dag nog mijn geld retour!! Top! En jullie hebben de mogelijkheid te checken of het onderdeel ook écht pást waar je hem voor nodig hebt zodat je zeker weet dat je de goeie hebt besteld!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Prima communicatie Men komt belofte en afspraken goed na. Je merkt het dat te te maken hebt met mensen die hun vak goed kennen en je hebt het artikel de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenDe retouren, die de regio-winkels doen kunnen sneller verwerkt worden,. Ik denk dat de interne communicatie beter kan. Ik ben heel erg blij.
Pluspunten
Zeer goede website, makkelijk bestellen.
Pluspunten
Snelle levering. Product 100% ok.
Pluspunten
Ik bestelde een verkeerd product. Teruggestuurd en de kosten (inclusief de verzendkosten!) werden keurig teruggestort. Prima service dus!!
Pluspunten
snelle levering en verstand van onderdelen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, goed verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel op voorraad
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.