Pluspunten
onderdelen zijn zeer makkelijk p te zoeken
Pluspunten
correct en een snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat er geen min bedrag is voor een franko levering
Pluspunten
Snelheid levering
Pluspunten
Afspraken zijn perfect nagekomen
Pluspunten
De zoekfunctie op de site bracht me precies bij het juiste onderdeel. De levering was erg snel (dag na bestellen), vlekkeloos verlopen voor mij
Pluspunten
Snel geleverd, prima!
Pluspunten
Snelheid.
VerbeterpuntenDe bestelde scharnieren bleken niet gelijk te zijn aan de originele. De uitsparingen in de scharnieren voor de schroeven hebben een sleutelgat vorm. (Je kunt de deur met de scharnieren er aan over de schroeven in de koelkast schuiven. De deur/scharnieren rusten dan op de schroeven, zodat je je handen vrij hebt voor het vastschroeven.) De uitgespaarde vorm zat echter precies verkeerd om, zodat er geen ruimte was om te schuiven ! De plastic afdek kapjes pasten ook niet over originele schroeven. Een hoop gedoe om deze scharnieren te monteren. PRIJS: Ik vind de scharnieren erg duur. COMMUNICATIE: Ik heb een vraag gesteld, omdat er twee verschillende artikelen geschikt zouden zijn voor mijn koelkast. Ik vond het antwoord d.d. 11/12/2014 erg onduidelijk. Kortom: Veel geld voor een rotgevoel. Ik heb hierdoor geen vertrouwen in fabrikant BAUKNECHT. Volgende keer een ander merk!
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle retourafhandeling.
VerbeterpuntenVervangende aandrijfriem paste niet - was te kort.
Pluspunten
mogelijkheid om te controleren of het product geschikt was voor type wasmachine.
Pluspunten
Ik kon het artikel niet meteen op de site vinden. Kreeg een berichtje dat Europart met me mee wilde denken als ik mijn wensen opschreef. Is helemaal goed gekomen. Ben erg blij met deze service!!
VerbeterpuntenGeen. Ben zeer tevreden!
Pluspunten
Niet het juiste product kunnen vinden op de website maar de mogelijkheid om je product te beschrijven m.b.v duidelijke gestelde vragen en de mogelijkheid om foto's bij te voegen toch het juiste onderdeel snel ontvangen (na een offerte van de kant van Europarts)
Pluspunten
Onderdeel snel te vinden op de site
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle & stipte levering
Pluspunten
Duidelijke website met een goed zoekfunctie
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd zoals afspraak.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.