Pluspunten
Snel antwoord op vragen en snelle levering!!
Pluspunten
Zeer ruim assortiment Gemakkelijk zoeken op de website Veel produkten op voorraad Doorslaggevende punten voor mij waren het uitgebreide netwerk van fysieke winkels en de keuze om (tegen betaling) per post te laten bezorgen of in één van de winkels.
VerbeterpuntenNu nog een winkel in Maarssen ;-)
Pluspunten
in de avond besteld en ondanks de feestdagen volgende ochtend ontvangen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Via mail wordt je voortdurend op de hoogte gehouden betreffende status bestelling. Uitlevering is snel gegaan. Gewoon top. Zo zou iedere internet transactie afgehandeld moeten worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
betrouwbaarheid
Pluspunten
Eenvoudige duidelijke website, ik kon zeer snel vinden wat ik zocht.
Pluspunten
Als enige het soort lamp wat ik zocht en ook nog eens de goedkoopste in vergelijking met andere lampen
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website; zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Handig zoeksysteem en supersnelle levering.
Pluspunten
Kennis is hoog en snelheid reageren is snel. assortiment is groot, verreweg goedkoopste in de markt
VerbeterpuntenIets duidelijkere communicatie over exacte levertijd zou een verbeterpunt kunnen zijn. winkel/afhaalpunten zijn niet heel professioneel, wel vriendelijk.
Krankzinnige prijs voor een kunststof deurtje vriesvak. Schandalig om 30% van de waarde van de hele ijskast te rekenen. Je staat met de rug tegen de muur maar daarom mijn onbetrouwbaarheid 3
Pluspunten
Absoluut niets op aan te merken!!
VerbeterpuntenS.V.P niets verbeteren, het is 100% in orde zo!
Pluspunten
prima site
Verbeterpuntenhet is geen koopje
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.