Pluspunten
duidelijke beelden in catalogus
Pluspunten
elk onderdeel wel te leveren
Pluspunten
Uitgebreid assortiment A-merken onderdelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk,snel, goede service kennis
Pluspunten
Super service. Zonder omhaal geretourneerd
Verbeterpunteniets beter luisteren naar het gewenste produkt aan de voorkant. Van het proces.
Pluspunten
de eerste verzending is op een of andere manier niet aangekomen . het contact met europarts was super, zeer vriendelijk , direct handelend en opgelost . een dikke tien hiervoor.
Pluspunten
eenvoudige website, levering volgens afspraak
Pluspunten
Goed overleg mogelijk en steun met en door de klantendienst!
Openingstijden wat ruimer; ivm werk eerst op vrijdag mogelijk om product op te halen (afhaalmail zaterdag ervoor)
Pluspunten
Snelle en tijdige levering.
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
- prima informatie vooraf, omdat ik niet wist welk onderdeel ik voor mijn wasautomaat moest bestellen - snelle levering
Als je dingen niet of met een ontzettend lange levertijd moet leveren, zet ze dan niet op je site.
Pluspunten
Goede communicatie waarna het betreffende onderdeel snel kon worden bestel en geleverd
Pluspunten
duidelijke gegevens over onderdelen op site.
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Klantgerichtheid en vriendelijk
VerbeterpuntenMen kwam een toezegging niet na. Moest twee keer terugbellen. Zou binnen twee dagen iets horen maar na een week nog niets gehoord. Tweede keer het zelfde. Niet erg als iets langer duurt maar laat dat even weten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.