Pluspunten
Knap dat je met zoveel spullen toch een overzichtelijke webwinkel kan hebben. Altijd tof dat onderdelen van een 11! jaar oude staafmixer er nog zijn en op voorraad liggen
Pluspunten
Goed lopend proces, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen afhaalpunt dicht in de buurt.
Pluspunten
* Makkelijk gevonden op de site wat ik zocht * snelle levering
Pluspunten
Bestelling gedaan. betaald een product niet leverbaar direct teveel betaalde weer terug gestort zeer tevreden.
Ik vond de verzendkosten vrij hoog. Gelukkig was afhalen in de winkel een goed alternatief.
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering.
Pluspunten
prima op tijd bezorgd zoals beloofd op de site
Pluspunten
Ophalen bij winkel van europart is makkelijk
VerbeterpuntenFoto's van artikelen beter uit laten komen. Ik had de verkeerde perskegel besteld. Kon ik ook niet goed zien op de foto. De medewerker van europart heeft een nieuwe voor mij besteld. Nu hoop ik nog dat ik mijn geld terug krijg?????
Pluspunten
snelle levertijd komt afspraak na
Pluspunten
Europart zoekt snel het benodigde onderdeel en zelf controle sluit fouten uit. Doen wat ze beloven en op tijd afgeleverd door Postnl. Prima!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Ruim assortiment
VerbeterpuntenWaarom €.5.95 betaling vor een zending die door je brievenbus kan, waardoor een postzegel kan volstaan.
Pluspunten
alles ging prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer overzichtelijke webshop. Geringe kosten verzending.
VerbeterpuntenExtra kosten bij betaling met bank/kredietkaart/paypal. Bij de meeste webshops worden hiervoor geen extra kosten aangerekend. Betaling gebeurt sneller waardoor meestal ook sneller geleverd wordt.
Pluspunten
Prettig dat de bestelling te volgen is wb. verzending.
VerbeterpuntenRetourzending was prijzig via TNT post. Antwoordnummer is ook een idee.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Het juiste vervangende onderdeel werd geadviseerd en het werkt nu
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenGemakkelijker zelf op de site opzoeken welk onderdeel nodig is.
Pluspunten
Er was een zeer correcte en efficiënte opvolging van de bestelling en levering.
Pluspunten
Goed geleverd
VerbeterpuntenPersoneel in winkel mag vrolijker zijn, de KLANT is het allerbelangrijkste en niet de telefoon van DIE medewerker, belachelijk
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.