Pluspunten
Duidelijk en simpel!
Pluspunten
Razendsnel een offerte ontvangen van de juiste producten (ik had enkel een omschrijving op de aanvraag vermeld), en de leveringstijd viel ook mee (het moest speciaal besteld worden).
VerbeterpuntenIk ontving enkel een offerte zonder briefje erbij als reactie op mijn aanvraag; juist zo'n klein persoonlijk nootje had ik wel prettig gevonden.
Pluspunten
Snel, makkelijk en goedkoop
Pluspunten
De volgende dag bestelling al in huis, netjes verpakt. Ik zat in dubio met de maat. maar alles uitgebreid op de site om alles te vinden.
Pluspunten
Na dat ik een mail had gestuurd met de klacht die ik had over mijn afwasmachine die niet meer goed functioneerde, kreeg ik direct een antwoord terug met alle gegevens die ik nodig had om het juiste onderdeel te kunnen bestellen . De volgende dag ontving ik het onderdeel al met beschrijving om het op de juiste manier te plaatsen. Super .....
Pluspunten
Alle onderdelen goed gevonden
Pluspunten
Snelle levering. Deugdelijke verpakking. Kwalitatief goed product.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site met prima zoekfunctie Scherpe prijs
Pluspunten
Alles perfect in orde. Geen enkele opmerking.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed telefonisch advies over product en snelle afhandeling van retour
Verbeterpunten1) verzendkosten zijn veel te hoog voor een klein onderdeeltje dat makkelijk in een gewone enveloppe verstuurd kan worden! 2) retourzending zou gratis moeten zijn 3) op de website vond ik het onduidelijk welk product (onderdeel) ik precies moest bestellen
Pluspunten
Snelle communicatie wanneer je een onderdeel niet kan vinden en dit via het contact formulier ingeeft. Daarop komt snel een antwoord.
Pluspunten
Sneller geleverd dan aangekondigd volgens de planning. Beschikbaarheid verouderde batterij van mijn LG telefoon. Dit artikel bleek erg moeilijk te verkrijgen in winkels en andere verkooppunten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling en de levering was een dag eerder dan geplanned!!
Pluspunten
Snelle en duidelijke gegevens op internet voor bestellingen. Bij de bestelling een juist overzicht van het product.
VerbeterpuntenAlles in orde
Pluspunten
Gemakkelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service. Niets op aan te merken. Supersnelle levering en niet duur.
mis pakking bij onderdeel en dat kunnen jullie niet leveren ook stond afhaaladres niet op afhaalbon
Pluspunten
Ik wist niet precies wat voor onderdeel ik nodig had. Foto gemaakt van onderdeel wat kapot was en per mail doorgestuurd, samen met het typenummer. Hierdoor wist men bij Europart exact wat ik nodig had. Fantastisch. Mijn vaatwasser is voor €52,- hersteld.
VerbeterpuntenMeer bekendheid geven aan jullie bedrijf
Pluspunten
Eenvoudig bestelproces, snelle afhandeling.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.