Pluspunten
Gekochte product (onderdeel van een afzuigkap) werd zeer snel geleverd. Na 9 maanden ging het plotseling stuk. Heb het kapotte onderdeel opgestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe. Ik had per ongeluk teveel meegestuurd (ook de knoppen van mijn afzuigkap) en die werden meteen weer aan mij geretourneerd. Zeer goede service!
Pluspunten
enorme voorraad van de gekste onderdelen beschikbaar, snel geleverd en zonder kosten af te halen !
Pluspunten
snelle afwerking van opdracht vandaag besteld morgen in huis. samen met een leuke atentie.
Pluspunten
Heel goed advies, ook bij oudere modellen. Wat niet op voorraad was, direct nabesteld bij fabrikant. Heel professioneel!
Pluspunten
Gemakkelijk op te halen op diverse plekken
Directe levering aan klant
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenAfhaal punt was negatief over jullie en wilde dit graag kwijt!
Pluspunten
De enige webshop die het onderdeel kon leveren dat ik nodig had en nog zo snel ook.
Verbeterpuntenkan niets bedenken. voldeed aan wat ik nodig had. Ik had -naar later bleek- er ook nog een ringetje bij nodig, dat wist ik niet, maar een ringetje uit mijn eigen voorraad voldeed. Nu kun je niet alles voorzien, maar een suggestie van: "misschien heeft u de volgende onderdelen ook nodig" of "anderen bestelden ook deze onderdelen" zou kunnen helpen.
Pluspunten
Ook in de winkel gaf meneer ons nog een praktische tip om sneller de producten te vinden.Wij hadden een zeer goed gevoel over dit bedrijf.
Pluspunten
Alles, maar vooral een foto van alle onderdelen.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Eerste keer dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt. Heb veel tijd besteed aan het zoeken van een site of winkel die de benodigde onderdelen kon leveren. Alle geleverde onderdelen waren correct, op tijd geleverd en de kosten vielen mee (in vergelijking met wat ik elders op het internet tegenkwam).
Pluspunten
snelle levering. duidelijke site.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Zorgvuldige verpakking.
Pluspunten
Je kunt zoeken op typenummer van je apparaat om onderdelen te vinden.
Pluspunten
Komen de afspraken na en hele goede service
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.