Pluspunten
1. Heldere en duidelijke site 2. Groot aanbod van produkten
Verbeterpunten1. Hoge verzendkosten in verhouding waarde produkt
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak om gekozen adres
Pluspunten
Kreeg keurig op tijd het bestelde thuisbezorgd. Europart was de goedkoopste voor het onderdeel dat ik nodig had.
Pluspunten
Webwinkel doet gewoon wat het moet doen. Dat doe ik ook met mijn werk. Is dus niet heel bijzonder...zou je zeggen.
Pluspunten
Doet wat men beloofd
n.v.t.
Pluspunten
Een site waarop ik mijn onderdelen kon vinden die ik op andere sites niet kon vinden. Snelle levering en betrouwbare betaling.
VerbeterpuntenDe site iets duidelijke maken, als je de naam van het onderdeel niet weet is het best lastig om het te vinden.
Pluspunten
Ondanks dat ik het na gestelde tijd kwam afhalen, was mijn bestelling er nog wel. Aardige bediening van de winkeleigenaar
Pluspunten
Geen verzendkosten afgehaald in dubbele buurt.
Pluspunten
Ze dachten met mij mee, aangezien ik niet goed kon aangeven welk onderdeel ik nodig had.
Pluspunten
Er werd razendsnel gereageerd op foto's een defect onderdeel van een koelkast met een juist advies
Pluspunten
duidelijke site makkelijk onderdeel zoeken goede feed back snelle levering Ook afhaalpunt heeft positieve uitstraling - snel en vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
overzichtelijke site en snelle levering
Verbeterpuntengewoon zo door gaan
Verbeterpuntenlagere verzendkosten bij producten onder de 10 EURO
Pluspunten
Ruim assortiment, deskundige medewerkers, klantvriendelijke en snelle afhandeling
VerbeterpuntenPrijsniveau aan de hoge kant
Pluspunten
onderdeel paste perfect, was in 5 min geïnstalleerd
Pluspunten
Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had, en alles liep zoals afgesproken.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.