Pluspunten
Goede informatie, snelle levering.
Pluspunten
perfecte levering, vlot,makkelijk,zeer tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Op site ging het even mis. Ideal gaf aan dat betaling niet was gelukt dus nogmaals besteld/betaald. Bleek even later toch dubbel te zijn (kreeg 2 mails als bevestiging). Even bellen dus. Persoon aan telefoon gaf aan dat bestelling al in kratten zat maar zijn best zou doen. Dit klinkt dan even als een dooddoener maar wat blijkt! Kreeg volgende dag mail van 1 retourzending en kreeg 1 pakketje aan de deur en geld van retour op rekening! Super, die persoon is dus echt de postkratten ingedoken om de dubbele bestelling er uit te halen. Ander positief punt is de prijs!
Pluspunten
snelle en correcte levering in afhaalpunt.
Verbeterpuntengeen
Onderdeel besteld én betaald, ze zijn het gewoon vergeten! Bij navraag bleek het volgens hun niet meer verkrijgbaar. Dus moesten we weer terug om de betaling terug te halen. Ondertussen op internet wel zelf het onderdeel kunnen bestellen. Dus online besteld en bij hen afgehaald!! Toen ik ze erop aansprak haalde men de schouders op. Eenmaal thuis bleek het onderdeel van een zeer slechte kwaliteit en was de knop ( oven) na drie keer draaien dolgedraaid. Een vreselijke ervaring op alle fronten dus! Het betrof overigens Europart alkmaar ( de Mare)
Pluspunten
Prima uitleg per telefoon over hoe onderdelen te vinden en te bestellen, indien het niet zou lukken mocht ik altijd bellen voor verdere telefonische hulp
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Alles prima in orde en snelle levering.
Pluspunten
Gewoon GOED
Pluspunten
Deskundigheid,service is prima
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
dat je vraag serieus genomen wordt: er is iemand die met je meezoekt wat je wil hebben. Had net zo goed niet kunnen zijn.
Pluspunten
Alles gaat perfect
Pluspunten
Ik heb zelf een fout gemaakt bij de bestelling. Saarna nam ik telefonisch contact op en werd meteen geholpen met het juiste nummer en met de retourzending.
Pluspunten
snel en gemakkelijk onderdelen bestellen
Verbeterpuntenweinig afleverpunten in de buurt (r.o. stad Groningen)
Pluspunten
Zeer snelle levering, snelle terugbetaling van teruggestuurd artikel. Prima!!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.