Pluspunten
geode website om onderdelen op te zoeken
Pluspunten
Groot assortiment en snel geleverd
Pluspunten
Goede site en geen afleverkosten wanneer het naar de winkel gestuurd wordt.
De crispplaat is twee dagen later bezorgd dan verwacht. Ik denk dat de fout echter niet bij Europart heeft gelegen maar bij Post NL.
Ietswat duidelijker over de te verwachten vervolgstappen (per email leek de eerste bevestiging de finale bevestiging).
Pluspunten
snelle levering en geen verzendkosten via afhaalpunt
Pluspunten
Pluspunten
Heel fijn dat er nog een onderdeel geleverd kon worden voor een oude wasmachine. Snelle levering en afhalen bij een winkel in de buurt.
Jammer dat het onderdeel dat geleverd is van een nieuwer type was. Moest e.e.a. uitvijlen m dit passend te maken. Erg jammer van zo een prfessioneel bedrijf.
Pluspunten
Korte omschrijving leverde het juiste onderdeel op
Verbeterpuntenprijs wel hoog
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Ik vind het prettig dat een winkel is aangesloten bij een waarborgfonds en de afspraken en beloftes nakomt die zij op hun website zetten.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten of tips.
VerbeterpuntenN.v t.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.