Pluspunten
correct afhandeling van order/levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Veel artikelen
VerbeterpuntenZoeken naar juiste onderdeel voor jouw specifieke apparaatmodel wel lastig
Pluspunten
uitgebreid assortimenrt
Verbeterpuntengewicht/omvang gerelateerde verzendkosten.
Pluspunten
lage prijs, correcte orginele onderdelen
Verbeterpuntener was wat tegenstrijdige informatie over de leveringstijd
Pluspunten
Denken goed mee en sturen je voldoende info om fouten te voorkomen.
Pluspunten
Erg tevreden bedankt en tot volgende keer
Pluspunten
De prijs ligt beduidend lager dan bij andere winkels
Pluspunten
In deze tijd van alles maar gelijk weg gooien, bied Europart een ruim aanbod voor de juiste onderdelen. Contact vooraf over het eventueel zelf repareren van een bepaald onderdeel is mogelijk. Dat is een plus punt als je een beetje te weinig kennis hebt. En dat kan je zelfs honderden EUROS Besparen.
VerbeterpuntenTot op heden zou ik het niet weten.!
Pluspunten
Website overzichtelijk. snel bestelkeuze te maken en te betalen met Ideal. Supersnelle en juiste afhandelening en levering, TOP!
VerbeterpuntenNiet dat ik weet.
Pluspunten
Met door mij aangeleverde informatie binnen een dag goede type nummer en prijs doorgekregen. Na bestelling de volgende dag product op kunnen halen op ophaalpunt.
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van levertermijn. Ik heb het afgehaald in een winkel. (gestuurd naar winkel, afgeleverd in winkel, enz.)
Pluspunten
Erg duidelijke uitleg bij de onderdelen, op de side. Snelle levering. Onderdelen snel kunnen vinden op de side. Service die het bedrijf in Nijmegen leverde erg goed ( Pluim )
VerbeterpuntenAlles erg duidelijk goed te vinden voor mij hoeft deze side niet verbeterd te worden
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.