Pluspunten
Gigantisch aanbod, duidelijk voor welk type / merk alles is
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Levertijd is snel Groot assortiment Deskundigheid
Pluspunten
Snel, safe en simpel. En ik kreeg het advies om volgende keer even te checken of ze het artikel in de winkel op voorraad hebben, dan kan het nóg sneller.
Pluspunten
Eigenlijk heb ik geen opmerking.. alles is prima verlopen, van bestelling tot leveren en het tussentijds contact dat ik opgenomen heb.
VerbeterpuntenGeen.. alles was prima in orde
Pluspunten
Uitstekende snelle reactie op een vraag m.b.t. een onderdeel dat niet op de website stond, maar wat desondanks wel snel bepaald en besteld kon worden.
VerbeterpuntenAfhaalpunt in Eindhoven bleek er niet meer te zijn, dat was erg jammer. Een nieuw afhaaladres in Eindhoven of daar vlakbij (Nuenen, Helmond, Son&Breugel, Veldhoven etc.) zou zeer welkom zijn.
Pluspunten
Duidelijk communicatie. Komt levertijd na.
Pluspunten
vrijwel alle onderdelen die je wenst
Verbeterpuntenmeer foto's en afmetingen van het onderdeel zodat je beter kan kijken of je het goede onderdeel hebt. Nu moet je te veel gissen.
Pluspunten
prima telefonische ondersteuning bij keuze van onderdeel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Makkelijk online het onderdeel kunnen vinden en Bestellen. En ik kon op de bezorg kosten besparen door het af te halen in een filiaal dichtbij.
Pluspunten
Als je zelf dingen in huis wil repareren... dan kan je voor je onderdelen goed terecht bij deze online shop! Compatibiliteit met typenummers is goed na te zoeken.
VerbeterpuntenVerzendkosten als een pakketje voor kleine onderdelen die door de brievenbus passen is niet meer echt van deze tijd. Ik zou liever de tarieven uitgesplitst zien (liever helemaal geen verzendkosten bij een bestelling boven 20 euro).
Pluspunten
Mijn pakket werdt niet afgeleverd, ik heb met 2 mannelijke verkopers contact gehad, en deze hebben prima werk geleverd, ze luisterden naar mijn verhaal voor ze een antwoord gaven, ze gingen dingen uit zoeken, en zelfs een nieuwe order sturen, Over deze twee personen ben ik zeer tevreden
VerbeterpuntenMevrouw eens goed gaan opleiden, over hoe ze wel of niet met klanten moet omgaan, door haar zal ik niet meer contact opnemen met uw bedrijf, Ik zal de klachtenbrief die ik heb doorsturen naar uw bedrijf.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.