Top Geregeld!!!!!

Mijn bestelling geplaatst en tot in de puntjes perfect geregeld,super snelle levering en wat ze zeggen doen ze ook.

Gewoon top

Snelle en goed opvolgbare cyclus van het bestelde product. Zeker een aanrader om een bestelling te plaatsen als je iets nodig hebt.

Snel, precies en verwachte kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Snelle service, geweldig.

Hebben veel onderdelen, in mijn geval van een Etna koelkast. Onderdeel besteld , dag daarna werd het geleverd. mvg W vd B

Perfect geleverd

Alles zoals ik het gedacht had

Prima product, snelle levering en nette prijs .

Snelle service!

Artikelen makkelijk te vinden op de site. Prima prijs en snelle service!

snelle levering van onderdeel ne juiste artikel ook redelijk geprijsd. ik was er erg blij mee.

Super snel en goed geleverd

Super tevreden over de snelle levering. Op zondag bestelling gedaan, op maandag al in huis. Op website kon ik onderdelen makkelijk vinden.

Werd snel bezorgd.Het product pastte meteen.Goede kwaliteit.Ben zeer tevreden

It was perfect

It was easy to find exactly what I needed and thr suggestions helped me on your website.

Snelle service en snel geleverd.

Bijzonder aan te bevelen !!

onderdelen gezocht voor mijn Braun shaver / de keuze was reuze, doch voor mij niet helemaal duidelijk OF ik de juiste onderdelen had gevonden; dus voor alle zekerheid telefonisch contact gezocht en op een bijzondere prettige manier "samen" de juiste onderdelen gevonden !! KLASSE !!

Makkelijk besteld. Supersnelle levering!

Voor een Samsung wasmachine had ik twee stabilisatorstangen en een rubberen manchet besteld. Niet meer dan een werkdag later had ik al post. Omdat ik de bestelling niet zo snel binnen had verwacht; voelde de verrassend snelle levering aan als een Sinterklaascadeau! Een prettige verrassing!

Vlotte en correcte levering!

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product en het is identiek aan het originele onderdeel. Ik ben zeer tevreden van jullie bedrijf en werkwijze. MVG

Goed geholpen en geleverd

Snel en betrouwbaar

Het onderdeel was makkelijk te vinden. De volgende dag al in huis. Top.

Snelle levering!

Nadat het messendeel van mijn blender het begeven had, op de site van Onderdelen.nl snel het juiste onderdeel gevonden. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis!

Geweldig dat een klein belangrijk onderdeel van de nespresso nog te leveren was !

Mijn bakje van de frigo was kapot en ik wist niet over welk een bakje het ging. Ik heb alle gegevens van de frigo en het bakje doorgestuurd, en ik kreeg een bericht dat het na 01/01/2025 zou geleverd worden. Groot was mijn verbazing dat ik het bakje al op 03/12/2024 kon ontvangen. Ik ben zeer tevreden van de service die ik heb mogen ervaren.

De levering liet lang op zich wachten door problemen bij de leverancier. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden over de status en kreeg zelfs de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Heel keurig geregeld.

Perfecto

Ha sido todo muy fácil rápido y muy satisfecho con el producto

• ¿Nos recomendarías?

Kan niets negatiefs bedenken

Als je opeens een onderdeel voor een huishoudelijk apparaat nodig hebt, ben je bij Onderdelen.nl op de juiste plek. Doordat je kunt zoeken op het typenummer van een apparaat heb je snel het juiste onderdeel en weet je ook zeker dat het past en je niet het verkeerde besteld. Grote voorraad, snelle levering.

Het juiste product en snelle levering

Het vroeg weinig inspanning om het juiste product te vinden. Levering heel vlug na de bestelling. Product werd goed en veilig ingepakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE