Snel geleverd en goed ontvangen

Ronduit slecht.

22-10-2020 hebben wij een bak besteld voor in de koelkast, deze was kapot gegaan. Tot op heden is deze nog niet geleverd en is het weer uitgesteld naar de verwachte datum 21-04-2021. De reden van de lange levertijd was eerst de Corona en nu is het de Corona en de Brexit geworden. Ronduit een drama zaak. Wij kregen in de mail het volgende bericht. “ Op 22-10-2020 is onderstaand artikel besteld. De verwachte leverdatum en de mogelijkheid tot leveren is uitgesteld naar 21-04-2021. Wij doen ons best om jou het artikel te leveren. 47645010 - Inventum Deurbak Onder, Transparant” Maar afwachten of deze dan wel geleverd wordt.

Snel en perfecte service

Ik kreeg de juiste onderdelen zeer snel toegezonden.

Snelle levering, goed verpakt. Prima!

Helemaal Toppp

Overzichtelijke site, juiste prijs, vlotte afhandeling en supersnelle verzending. Ik kom hier graag terug wanneer het nodig is!

Megasnelle levering!

Helemaal prima, product naar verwachting en supersnel geleverd.

Vlot geleverd en prima kwaliteit

Snel gemonteerd en espresso apparaat functioneert weer als nieuw.

Mooi artikel wel lang gewacht

Ik had een koelkastplank nodig. Gebelt en ze verwezen mij netjes naar de link waar ik die kon vinden. Bestelt, maar zag niks, hoorde niks tot je zelf gaat bellen. Als je belt wordt je perfect geholpen alleen vind ik het jammer dat ze niet uit zichzelf laten horen als iets vertraging oploopt, van zeker drie weken. Na het bellen kreeg ik wel netjes een mail met de keus of ik wilde wachten of niet. Erg netjes. Dus al met al ben ik heel erg tevreden maar meer een tip om de klant goed op de hoogte te brengen als iets later komt dan gepland en niet de klant hier zelf steeds achteraan laten gaan.

Moest even wachten door de leverancier, maar altijd keurig te woord gestaan goed gefikst Europart

Ongelooflijk assortiment. Levering snel, goedkoop en goed.

Verwarmingselement voor een 23 jaar oude Bauknecht inbouw oven besteld. Ongelooflijk dat ze dit op voorraad hadden. Zowel de originele als een goedkoper alternatief. De laatste werd binnen 24 uur geleverd. Klasse !

Duidelijke website makkelijk te bestellen

Snelle levering na het besteld te hebben

snelle correcte levering

Zeer tevreden !!!!

snelle en acurate reactie

product niet op hun website kunnen vinden maar bij navraag direct een offerte gekregen.

perfect

prima firma ga zo door

Goed en snel

Zeer snelle levering, het juiste product

Prima service en snelle reactie. Jammer genoeg was pomp niet het juiste type voor mijn wasmachine. Terugbetaling snel en vlot verlopen. Top!

Goed bedrijf

Mijn overnrooster werd goed verpakt en kwam heel aan ben heel tevreden kon nergens krijgen ben blij dat ik Europart heb leren kennen zal vaker bij kun bestellen

Wat een snelle en correcte levering

Wasmachine kapot dus paniek, paniek die voor niets nodig bleek te zijn heb hier onderdelen besteld en een dag nadien draaide hij als vanouds. Dank jullie wel

Prima geregeld

Alles goed afgehandeld

nvt

Correcte prijs snelle levering

Goede ervaring

Fantastisch! Alle onderdelen die ik zocht gevonden en de dag erna geleverd!

Goede, duidelijke en gemakkelijk te gebruiken WEB-site om je onderdelen te zoeken en ook nog de bevestiging te krijgen dat je onderdelen inderdaad bij jouw toestellen hoort. Duidelijke communicatie over de bestelling, factuur en levering. Uiterst tevreden over dit bedrijf.

snelle levering en goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

snelle levering en heel goed geholpen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE