Fijn!

Met één piepklein schroefje heeft Europart mij uit de brand geholpen. Hij kostte wel €18, maar het was de enige plek waar ik terecht kon. Heel erg bedankt!

snel en goed aan een correcte prijs

besteld en de dag erna geleverd.

Geweldige service

Fijne websites en snelle levering

duidelijke website - goede opvolging - snelle levering

2 maal reeds beroep gedaan op europart.nl...efficiënt en gerustellend (mbt. follow-up, leveringstermijn, tarck&trace, enz.)

Prima en supersnel geregeld

Niks op aan te merken; snel, correct.

Wasmachine-deur was kapot: via Europart gemakkelijk (duidelijke site) & tegen een goede prijs een nieuwe deur besteld. Deze werd de volgende geleverd (in een veilige verpakking)! We kunnen weer wassen! :)

Origineel produkt en snel geleverd.

Rond 15 uur besteld en betaald. De volgende morgen voor 12 uur thuis geleverd. gesproken met een klantvriendelijke service. Onderdeel kwam van Krups zelf , was netjes verpakt in een doosje zodat het net kon beschadigen. Top!

Super goed, binnen de 24 uur geleverd.

Origineel volgens mij, bijhorende viltjes om te vervangen ,wat vroeger niet kon.

Alles perfect top

Bestelling verliep vlot daag erna reeds geleverd , Mijn raad is dan ook niet twijfelen maar doen

Veel onderdelen op voorraad en vlot geleverd!

Het adres voor onderdelen van Bosch en Miele en vlot geleverd!

Herhaalbestelling dus paste goed, duurde wel wat langer deze keer

Okee

Zeer snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Veels te laat geleverd

Stond dat product op voorraad was. Klopte niet. Pas na 2 maanden geleverd. Echter was toen al verhuisd en dus niet meer nodig. Toevoeging: In jullie reactie stellen jullie dat ik contact hierover heb gehad met een medewerker. Dat klopt. Een verwachte levertijd, zonder garanties, van 17 december en een uiteindelijk levertijd van bijna 3 maanden later (3 maart) is voor mij helaas wel te ver uit elkaar.

Snelle service, goede prijs en top werkend onderdeel

Ik zocht een ovenrek voor onze kleine oven. Europart was de enigste winkel die een ovenrek voor zo'n kleine maat had, zonder dat de prijs daardoor enorm hoog was.

Super.

De spexialist wist dirext wat ik nodig had voor de reparatie

Snel besteld, snel verwerkt en snel opgehaald

Snel besteld, snel verwerkt en snel opgehaald, wat een service...

levering vlekkeloos maar product niet helemaal wat ik zocht

De logistiek helemaal top. Maar.. het product is niet gelijk aan het origineel. In het origineel zit een vernuftige veer mechanisme waardoor de filter houder het doorlopen van het water blokkeert. Nu loopt dat gewoon door, het is een simpelere versie van het origineel met een mindere werking.

eenvoudig, snel, informatie klopt en juiste prijs kwaliteitverhouding

Ik heb niets toe te voegen aan mijn introductie tekst. het is gewoon kortom heel erg goed.

Prima webshop, goed in alternatieven

Ik zocht schokdempers voor mijn Miele wasautomaat. Prima dempers gevonden van alternatief merk voor 1/3 van de prijs Snelle levering!

Goed en snel

Via goed toegankelijke website snel gevonden wat ik zocht. In de avond besteld. Volgende dag al geleverd. Top.

Het juiste onderdeel makkelijk gevonden snel geleverd, wel extreem duur maar ach.

Het juiste onderdeel makkelijk gevonden snel geleverd. Wel extreem duur, voor zo'n klein stukje plastic. Maar ach, een nieuwe machine is duurder.

Geweldig bedrijf super service.

Ik had iets besteld voor aflevering in de winkel. Echter bleek dat ik niet goed begrepen had dat de bestelling van mij dan mee gaat met de eerst volgende winkel bestelling. Mijn winkel was in een kleine dorpje waar niet wekelijks bestellingen werden ontvangen. Na telefonisch contact met de klanten service hebben ze het artikel kosteloos naar mijn huis adres verzonden echt top service. Bedankt Europart de koffie machine werkt weer geweldig.

Snel op de website gevonden en snel geleverd

Dankzij goede foto's op de website de juiste stofzuigerslang gevonden. Typenummer onderop de stofzuiger namelijk niet meer leesbaar. En dan ook nog eens snel bezorgd!

Zeer snelle levering, top

Glasplaat koelkast stuk, nieuwe besteld volgende dag geleverd!

Origineel onderdeel LG wasmachine binnen 1 dag in huis. Perfect

15 Weegschaalstraat