Overzichtelijke site, snel besteld en snel geleverd in stevige en nette verpakking.

Geweldig, snelle service

Super, ga zo door.

Correcte behandeling

De Levering VIA DHL was zeer slecht . De verpakking werd in de hal van ons appartementencomplex neergezet zonder enige melding. Enkel een e-mail bevestiging dat het pakket aan huis was bezorgd. Een goedwillende buurman heeft het bij ons bezorgd. !!

zeer goed

- duidelijk - snel - dus, betrouwbaar dank

Weer netjes geregeld

Het onderdeel wat ik moest hebben is uit produktie , maar er was een vervanger voor . Volgens de tekening was t een eitje en dat klopte . Weer een probleem opgelost

Geen bestelling ontvangen

Normaal totaal geen probleem met Europarts maar helaas deze bestelling nog niet ontvangen wordt vermeld aangemeld bij dhl maar nog niet ontvangen. Zojuist contact gehad bestelling wordt na gezonden

Super service

Snelle levering.

Binnen 24 uur weer opgelost

Donderdagavond bleek dat de afvoerslang van de vaatwasser te lekken. Even gegoogeld en toen een nieuwe slang besteld bij Europart. Vrijdagmiddag vroeg kwam de slang al in huis zodat ik die dezelfde middag kon monteren. Binnen 24 uur was ons probleem opgelost. Europart, bedankt. Van harte aanbevolen.

Snel en goed verpakt geleverd

Tevreden

vlot en goed

makkelijk op typenummer bestellen , heeeeele snelle levering van het juiste product ... echt top... wasdroger kon super snel.... ruim binnen 24 uur weer draaien

Snelle en correcte service.

Vriendelijke en ervaren medewerkers. Snelle en correcte service. Alles zoals het hoort! Top!

Goed advies

Goed advies gekregen voor het vervangen van de spuitlans van mijn oude hoge druk spuit. Nozzel was versleten na 29 jaar.

Perfecte ervaring. Alle nodige info aanwezig op website en vlotte levering.

Vlot onderdeel gevonden dat ik zocht. Duidelijke verwijzing naar toestellen waarvoor het geschikt is. Levering daags nadien. Onderdeel doet wat het moet doen.

Maakt afspraken waar !

Snel en efficient.

Snel en correct!

Product beantwoord niet aan product code, dus nutteloze geldverspilling

het bestelde product (plastieke beker) beantwoordt niet aan mijn toestel (mixer met code 4246). de verzendkosten & retourkosten zijn hoger als de effectieve kostprijs van het product, dus ik ben natuurlijk zeer ontgoocheld dat dit mij meer als 10€ heeft gekost + mijn tijd heeft verspild.

Verkeerde type, past niet

Alle gegevens ingevuld maar worden toch aan een verkeerd type gekoppeld, jammer.

nette levering

Nette en vlotte levering, juiste orderafhandeling

Prima ervaring.

Makelijk te bestellen en vlotte levering.

Snelle en correcte levering

De pomp van mijn Siemens wasmachine begaf het na 10 jaar. De oude pomp uitgebouwd en uit elkaar gehaald maar deze bleek niet meer te redden. Op internet gezocht naar een nieuwe. De originele pomp kostte meer dan € 80 dus eens gekeken naar een vervanger. Die was bij Europart nog geen € 50 dus besteld en na een paar dagen werd deze keurig geleverd. Snel ingebouwd en alles werkt weer perfect. Lekker duurzaam bezig dus ;-)

Verrast door de snelle levering !

zie boven

Het gewenste product was super

Zeer snel bezorgd en precies het goed omschreven onderdeel

Prima site en omschrijving product.

Dik in orde

Snel verzonden, goed verpakt, helemaal tevreden en door de onderdelen van Europart hoef ik niet een nieuwe keukenmachine te kopen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE