Misleidende zoekfunctie

Een pluizenzeef en een filter voor mijn wasdroger besteld. Beide opgestuurde artikelen waren niet de juiste types voor mijn wasdroger. De zoekfunctie van de website leidt in beide gevallen echter wel naar deze artikelen en ook de extra controle van het serienummer op de site geeft aan dat dit de juiste moeten zijn! Ik heb de artikelen retour gestuurd, helaas tweemaal de verzendkosten voor mijn rekening en geen onderdelen....

Perfect geregeld van bestelling tot levering

Gaat allemaal heel snel .

Sneller repareren kan niet

Ik heb binnen 24 uur het nieuwe onderdeel gekregen. Nu dus weer compleet.

snelle levering binnen 24 uur

heel tevreden makkelijk bestellen

Artikel besteld, netjes 2 dagen later afgeleverd in het dichtstbijzijnde filiaal alwaar ik het zonder problemen af kon halen. Scheelde mooi bezorgkosten en was natuurlijk beter voor ons allemaal omdat er nu geen koerier speciaal naar mijn huis hoefde te rijden.

Fantastisch, super service

Ik ben erg tevreden.

Snel en goed

's avonds om half 11 besteld, de volgende dag naar huis. Top

Super klantenservice en top product!

Afvoerpomp besteld voor de wasmachine, helemaal top!!!

Stuk besteld en de dag nadien geleverd hier in België en dat aan een prijs die veel lager is dan de hersteldienst van de firma waar het toestel aangekocht werd. Bovendien was er een wachttijd van 7 dagen. Bestel stuk was origineel Whirpool en past dus perfect. Heel tevreden.

Zeer correcte en goede levering.

Het bestelde riempje voor mijn schaafmachine is correct geleverd. Zeer goede service.

Product goed. Levering 3 dagen later !!

Ik heb mijn product gekocht bij Europarts omdat men "voor 15 uur besteld, de volgende dag bezorgd" beloofde. Het was 2 dagen NA de bekende sneeuwdag. Snelle levering vond ik belangrijk omdat de wasmachine NIET gebruikt kon worden. Al met al heeft het DRIE dagen geduurd voordat het pakket (in de avond) door DHL werd bezorgd. 2,5 dagen te laat. Niet goed. Sneeuw was geen reden, want bij de buren werd een wasmachine afgeleverd binnen 24 uur.

Fantastisch! Lekker snel

Het was nog maar voor de eerste keer, ‘s’middags bestelden we het dat gene wat we zochten en andere morgen tussen 10 en 15 uur bezorgen. Daar houden we van

Supersnelle levering

Ik bestelde ‘s avonds om iets voor 22.00 uur een sensor voor een Saeco espressomachine. De volgende dag had ik ‘m al in huis. Prima en veilig verpakt en het juiste onderdeel. Ik ben dan ook erg tevreden. Dat de nieuwe sensor niet het probleem heeft opgelost en er alsnog een nieuwe espressomachines moest komen is uiteraard niet de schuld van Europarts. Voor die 17 Euro was het wel het proberen waard.

Zeer goede weking Website en veel keuze

Veel onderdelen en veel ophaaladressen beschikbaar

aanrader

alles ok,heel snel ontvangen

Snelle levering en goede verpakking

Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd en het stuk dat ik besteld had past perfect in mijn wasmachine. Volgens mij een voorbeeldige leverancier.

Jammer dat er geen afmetingen van de diepvrieslade vermeld stonden zodat het min of meer een gok was of de lade zou passen. Maar het was exact de goede.

prima geleverd en thermostaat werkt perfect.

prima geleverd en thermostaat werkt perfect.

Acceptabel

De combi zuigmond, geschikt voor AEG Electrolux stofzuiger was snel gevonden en besteld, werd ook snel geleverd, dus helemaal geweldig! Jammer genoeg paste hij niet op mijn AEG Electrolux stofzuiger, dus moest ik een deel van de oude zuigmond gebruiken om te zorgen dat het paste, het apparaat is best oud dus ik neem aan dat dat de oorzaak was.

Onderdeel zeer snel geleverd.

Behulpzaam, helder en snel!

Behulpzaam, helder en snel!

Goedkoop en snel geleverd

2 Dyson originele onderdelen besteld.. de prijs was goed, de snelheid van levering zoals verwacht en je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang hierin.

Gemakkelijk en snel

Ik had een nieuwe zuigmond nodig en heb deze gauw kunnen vinden bij Europart. De winkel staat op 1 minuut van onze flat en het werd daar ook gauw bezorgd.

Snelle goede reactie

Na aanleiding van mijn mail met vraag, kreeg ik snel een mail terug met het product wat ik zocht in een link. Het bleek het product te zijn wat ik zocht. Ik kon dmv de link hem gelijk in winkelmandje doen en bestellen. Het werd enkele dagen later thuis bezorgd. Erg fijn!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE