Spullen passen perfect, levering had iets sneller gekund

Bestel proces was eenvoudig, spullen goed vindbaar en het past en werkt prima. Het duurde wel even voordat ik de verzendbevestiging kreeg, maar dat is dan ook het enige "minpuntje" ben tevreden, zou graag een volgende keer weer terugkomen bij deze webshop als ik nog eens iets nodig heb.

Betaalbaar en snel bezorgd

Op zoek naar een koffiekan kwam ik uiteindelijk bij Europart terecht. Blijkt ook nog het goedkoopste adres te zijn. En snel geleverd. Volgende keer start ik mijn zoektocht bij Europart.

Ondanks barre winterse weer, toch een vlotte afhandeling en snelle bezorging. Het kleine onderdeel werd bezorgd via DHL. Dat had ook gewoon als brievenpost gekund. Want DHL speelde ook simpel postbode.

Prima verzorgd en snel bezorgd

Het bestelde lampje voor een LG magnetron (van 15 jaar oud) was niet in voorraad en het zou 2 tot 3 weken kunnen duren tot aflevering. Het ding werd echter al na een week bezorgd. Prima! De verzendkosten voor zo'n lampje zijn relatief hoog, maar dat is eigenlijk wel logisch.

Op tijd geleverd

Ik had het in de winkel willen ophalen, maar Middelburg stond er niet bij om aan te klikken het waren nu batterijen

Dit keer wel goed! In het verleden wel anders!

In het verleden ook wel iets besteld maar het verkeerde geleverd! Nu beter.. ook de site is beter..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte afwerking van de bestelling

netjes geholpen en snelle reactie op mail en telfoontjes

prima geholpen. alleen jammer dat het verkeerde onderdeel is opgestuurd. komt ook door Whirlpool zij willen niet het juiste artikel nummer doorgeven. moet je zelf maar uitzoeken. voor mij nooit geen whirlpool meer.

Perfect geholpen

Door de duidelijke website snel bij het juiste onderdeel gekomen,bestellen en afhandeling was snel en correct.

Gewoon goed

Volgens afspraak geleverd

Klein onderdeel sapcentrifuge

Perfect. Ik dacht dat ik een hele nieuwe sapcentrifuge moest kopen nadat een klepje was stuk gegaan. Maar het kleine onderdeeltje was gewoon los te koop. Besteld via de europarts site en 4 dagen later op kunnen halen. Ideaal !!!!

Goed en vriendelijk advies

Goed geholpen met het zoeken van de juiste onderdelen. Ben er ook opp gewezen dat er een goedkoper alternatief was. Goede service die ook nog eens met je mee denkt

Past perfect origineel Miele

Via Google kwam ik op deze site super snel gevonden ik ben heel erg blij mee. Op de site van Miele kon ik dit niet vinden.

Snel en Makkelijk

Met 1 klik op de knop snel in huis.

correct

Gemakkelijke site

Keurig geleverd

Duidelijke omschrijving onderdeel.... Speciale tool om te kijken of onderdeel past in de machine

Keurig

Snelle levering en keurig verpakt!!

Keurig

Goed verpakt en duidelijk de originele onderdelen van mijn bosch keuken machine.

Helemaal top!

Op advies van Braun spullen besteld. Deze waren niet op voorraad, het kon een paar weken duren en idd. na 3 weken kreeg ik bericht dat alles afgeleverd zou worden en dat klopte helemaal volgens de mail. Ik kende Europart niet maar beveel het zeker aanzet!

Onaangenaam

Het pakketje was op tijd in de winkel. Ik kon het afhalen Maar de uitbater bleek een eigenwijze coronaontkenner in woord en daad, zeer onaangenaam. Ik kom niet meer daar.

Goede prijs, juiste onderdeel, snel geleverd.

Daar valt verder niets aan toe te voegen, gewoon goed dus.

Prima correct en op afgesproken tijd bezorgd.

Goede zoek mogelijkheden

Prima ATAG koelkast scharnieren

Goede service, snelle levering

Snelle levering, heel goede prijs

Snelle levering, prijs kwaliteitsverhouding erg goed

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE