Mijn eerste ervaring met Europart en deze is voor mij prima verlopen

Voor herhaling vatbaar

Superservice:)

Vrijdagavond besteld en zaterdagavond door DHL bezorgd. Super service en beter kun je het niet krijgen.

Goed snel en vertrouwt.

zonder zorgen wordt alles goed geleverd.

Helemaal tevreden

Snelle levering, goed product, goede prijs! Op vrijdagavond ging de deurgreep van onze wasmachine kapot, meteen een nieuwe besteld en de volgende middag werd hij al bezorgd!

Handig

Heel tevreden. Is wat ik er van verwachde.

uitstekend

Bestelde onderdelen voldeden aan de beschrijving en daarmee volledig aan mijn verwachtingen. snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar...

top

Ben meer als 14 zakelijke klant geweest .Had dus niet anders verwacht .Altijd goed bevallen.gr Henk Hofman .

Supersnel en voorradig

Bestellen is heel simpel, desnoods op productnummer. Het door mij gewenste onderdeel was voorradig en binnen 2 dagen in de winkel af te halen. Ook tijdens de lockdown! In de winkel ook een vriendelijke medewerker en mijn bestelling kon ik meteen meenemen (betaald op de site). Ideaal.

Ik heb een ouder model koelkast en kon het onderdeel zelf niet vinden. Na de gegevens te hebben ingevuld is dit voor mij gezocht en verstuurd. Het goede knderdeel!!! Bedankt!

Top geregeld

Zij bieden goede hulp bij het zoeken naar het juiste onderdeel

Nergens de juiste koolborstels voor mijn wasmachine te vinden en vervolgens het probleem voorgelegd bij Het Euro Part-team en die mailden mij een dag later dat ze de oplossing hadden. Top !!!

prima geregeld

het is zonder moeite gegaan wat was besteld.

SUPER!!

Duidelijke website. Snelle levering.

prima levering

ontvangen wat we hebben besteld en op tijd

Binnen 18 uur benodigde onderdeel in huis

Onderdeel makkelijk te vinden op site en snel geleverd.

Snelle levering.

Helaas was de keur cartridge uitverkocht

Fijn

De telefoniste heeft me prettig te woord gestaan en uitgelegd hoe ik het juiste kon vinden en bestellen. Bestelling is goed geleverd.

Fantastische service

Om 21u besteld volgende dag om 11u geleverd....subliem !!!!!!!

Precies zoals ik me online shoppen voorstel

Een van de weinige shops waar ook daadwerkelijk het product dezelfde dag nog wordt verstuurd wanneer je voor de aangegeven tijd een bestelling plaats.

Donderdags een bestelling geplaatst en vrijdags werd het zoals ze zeide perfect afgeleverd. Daarvoor een dikke aanrader.

Makkelijk te gebruiken website

Woensdag avond laat een nieuwe koffiekan besteld voor m'n Melitta Look III koffiezetapparaat, vrijdag avond de nieuwe kan in huis. Snele service zoals gewend van Europart. Aanrader of hier onderdelen te bestellen.

Grandioos

Onderdeel iets na 22:00 besteld maar de volgende dag al in huis , super

Ruim assortiment, goed te vinden en aantrekkelijk geprijsd

VIa google gezocht naar een onderdeel voor koffiemachine. De prijs was gunstig en de verzending erg vlot.

snel het juiste artikel geleverd

Goed prijs en snelle levering

Binnen een dag thuis.

15 Weegschaalstraat