Excellent

Disponibilité - rapidité - ponctualité

Snel en goed verpakt

Prima website zodat ik snel mijn onderdeel kon vinden.

Behulpsaam

Vriendelijke mensen in Weesp, het afhalen ging goed!

Tevreden en tóch een opmerking.

Beste Europart Team, Vorige week een knop voor de vonkontsteking van mijn Pelgrim gasstel besteld en ondanks de drukte ontving ik deze keurig twee dagen later in de bus. Top dus! Wat ik minder vind is dat dit rubber dopje in totaal 4 gram weegt en platvormig is, en dus met alle gemak in een envelop past en per gewone post verstuurd zou kunnen worden voor het tarief van 1 postzegel à € 0,96. Helaas verstuurt Europart alles via DHL en ook dit kleine knopje in een kartonnen doos, wat ook de kleinste bestellingen extra duur maakt. En ja ik weet dat je bestelling ook naar een Europart winkel kosteloos in de omgeving gestuurd kan worden, maar wij hebben niet zo'n zaak in onze regio. Dat vind ik wel jammer.

Gemakkelijk te bestellen

Klantvriendelijk

Snelle levering is TOP

Na het selecteren van het juiste onderdeel en de gemakkelijke bestelling, was de supersnelle levering een TOP service! Keep up the good work!

CONFORM AFSPRAAK

Gewoon goed. conform afspraak. is dan altijd een 10 waard

Zeer snelle levering

Een koelkastlade 's avonds iets voor tienen besteld en de volgende ochtend werd het pakket al bezorgd. Zeer tevreden met de snelle afhandeling en levering.

Reparabiliteit: wezenlijk voor de circulaire economie!

Geweldig dat al die onderdelen nog beschikbaar zijn, en geweldig dat ze zo snel worden bezorgd! Zo houd je apparaten die alleen een onderdeel missen maar verder nog niet stuk zijn (of vanwege de ouderdom vervangen moeten worden) gewoon in gebruik, en voorkom je een onnodige aanschaf van een nieuw apparaat (scheelt in de eigen portemonnee) en onnodige gebruik van (nieuwe) grondstoffen (scheelt de samenleving).

Toegankelijk website en uiterst vlotte levering.

Het onderdeel was makkelijk te vinden en te bestellen op de website en is de volgende dag geleverd.

Perfecte levering en vlug!

Snelle reactie en levering

Snelle levering.

Vanuit europart snelle/nette levering. Jammer dat dhl daar niet aan mee heeft gewerkt. De bus stopt, ik loop naar de hal en ze rijden weg. Krijg mail vanuit dhl dat ze me niet thuis aantroffen en ik mijn pakket de volgende dag kon ophalen bij afhaalpunt. Heb nog wel liefst bij europart € 4,99 betaald voor bezorging.

Goede prijs kwaliteit!!

Ik ben zeer tevreden over de prijs en de producten. Het enige jammere vond ik dat een onderdeel niet op voorraad was waardoor de hele order later verstuurd was. Bied klanten de optie om het in 2 orders te versturen, ik had er graag 2 keer verzendkosten voor betaald. Volgende keer bestel ik weer bij jullie. Gr en succes.

Snelle levering.

Prima service!

Handige website om je benodigdheden te zoeken en snelle levering, top!

Eenvoudig besteld, snel kunnen ophalen in de buurt

Gelukkig wist ik precies wat ik hebben moest want het verwarmingselement uit de oven was voor de tweede keer kapot. Eenvoudig een nieuw element besteld en het lag binnen en dag klaar in een winkel in de buurt. Jammer dat de prijs inmiddels 50% duurder was.

Snel ontvangen wat ik dringend nodig had

Onderdeel vinden, bestellen en ontvangen binnen de 2dagen.

Snel reactie op vraag welk onderdeel geschikt was voor mijn strijkijzer. Onderdeel moest besteld worden, werd uiteindelijk eerder geleverd dan verwacht. Prima service, prima levering! Bedankt!

Prima product, goede levering.

Goed advies via telefonisch contact. Juiste onderdeel gevonden (ontstekingsbougie Zanussi gaskookplaat), (de)montage was na wat zoeken, redelijk goed te doen. Prima service al met al.

Correcte prijs & snelle levering

Veel keuze, correcte (eerlijke) prijs en snelle levering (<2dagen).

Besteld in de namiddag en s anderdaags s morgend geleverd aan huis

voldoet volledig aamn mijn verwachting

Europart is vertrouwd en snel maar....

Europart site bevestigd dat het onderdeel voor mijn type wasdroger is. Dat is Prettig. Maar het Miele onderdeel viel wat tegen. Bij de vochtsensor koolborstels voor de Miele zaten stekkers die niet aan de dunne draadjes vast te klemmen zijn.

Snel geregeld duidelijke website

Snel geregeld duidelijke website