Hele snelle service

Snel, adekwaat en goed geregeld. Ik zocht reserve grillplaten voor mijn Tefal minute grill (bij Tefal zelf was dat een drama om te regelen) en hier waren ze kort na de bestelling al bezorgd. Puntje van verbetering: Europarts komt in de zoekresultaten van Google slecht naar voren. Ik kwam bij jullie via een link op Beslist.nl. Kijken naar jullie SEO en SEA kan geen kwaad, want jullie service is uitstekend!

ZEER SNELLE LEVERING!!!!!

Kwaliteit van product en verzenden,. Ondanks de coronacrisis de volgende dag in huis

Goede website waarin mijn artikelen die ik nodig hebt makkelijk zijn te vinden. Ook goede informatie bij de artikelen onderling.

Top winkel

Zeer snelle verzending van een prima product!!!!!!!!!!!!!!!!!

De rubbers van wasmachine vervangen goed product betrouwbaar en snelle levering ik ga hier vaker dingen bestellen.

Eenvoudiger kan het niet

Onze filter van onze droogkast was al enige tijd aan vervanging toe, maar omdat ze toch al minstens 5 jaar oud was, leek het niet evident om nog een wisselstuk te vinden. Maar via Europart had ik enkele klikken het juiste artikel, dit ondanks de zeer vele producten, merken en artikels die ion hun cataloog zitten. Goede zoekcriteria en duidelijke foto's van het artikel dat ik zocht. Zaterdagavond besteld, onmiddellijk bevestiging, zondag verzonden en maandagochtend aan de deur. Zo snel was niet echt nodig maar hun belofte komen ze zeker na. Het geleverde product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Zeer goede service, dag na bestelling al geleverd.

super makkelijk

een google zoek tocht en ik vond gelijk de onderdelen die ik nodig had voor mijn keuken machine! onderdelen vervangen is vele malen geodkoper dan een nieuwe machine kopen ....bedankt Europarts

Shirts zijn super comfortabel

Ruim aanbod onderdelen, prima prijs snel geleverd

Ik zocht wieltjes voor de onderkorf van een wasdroger en kwam al snel bij Europart terecht. Behalve originele wieltjes hadden ze ook een goedkoper maar gelijkwaardig alternatief. Prima! Besteld, volgende dag keurig geleverd. Wieltjes passen perfect, apparaat werkt weer naar behoren. Zeer tevreden dus!

Zeer snelle service.

Daags na de bestelling, kon ik de reparatie uitvoeren.

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende producten, service en prijs/kwaliteit

duidelijke site en vlotte levering

vlotte afhandeling, snelle levering en up-to-date berichtjes via e-mail.

Verkeerde onderdeel onverhoopt geleverd. Niet handig, maar wel heel netjes opgelost!

Uitstekende service

Prima service en producten en klantenservice die snel reageert

vrijdags besteld, zaterdag in huis.

Alles volgens afspraak verlopen. Top

Ruime keuze onderdelen, correcte prijs, dag na bestelling al geleverd.

Zie hierboven

Snelle service en duidelijke keuzehulp

Het onderdeel is snel geleverd en de keuzehulp is erg prettig. Twee punten anders hadden ze een 10. De prijs is ietsje duurder dan concurrentie en op het zakje van het artikel stond atag ipv Bosch. Maar het de moter klopte wel. Ik kan me voorstellen dat dat vragen op kan roepen.

Top bedrijf!

Makkelijk om aan de gewenste onderdelen te komen.

helemaal goed!

perfect geregeld.

Snelle en correcte levering

Zoals verwacht

Ondanks Corona de bestelling de volgende dag in huis Had twee onderdelen besteld waarvan een retour is gestuurd verkeerd besteld Afwachten hoe dat geregeld gaat worden ik heb vertrouwen

Groot assortiment

Erg goed

Overzichtelijke website. uitstekende en snelle levering.

Stock de piezas que servicios técnicos no tienen.

Buena tienda, De no ser por estas tiendas que apuestan por la compra de piezas de repuesto para las cafeteras no se que haríamos. El servicio técnico saeco en España no tenía los repuestos y los compré en esta tienda que respeta mucho los precios de venta al público. Las piezas estaban en España en 72 horas, como indican en su política de envíos a este país. Si me vuelve a fallar la cafetera, de seguro que los recambios los compro aquí y de seguro que recomendaré y recomiendo la compra en esta tienda online. Un saludo

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE