Op Zondag in de late middag een sensor besteld voor mijn IKEA vaatwasser en op Maandag werd deze al met DHL aangeleverd. Helemaal TOP. Gratis tip - Werken op Zondag is geen noodzaak ;)

Goede en snelle service

Op zondag een onderdeel an Miele besteld en op maandag gelevrd. Sneller kan niet. En ook nog een goede prijs.

Snel en correct

Tip top!!! Snelle service

Snelle levering , top !

Top!!

Heel snel geleverd!

fantastisch

Op tijd en juist geleverd

Artikel was makkelijk te vinden op de website, makkelijk te bestellen en op tijd en juist geleverd. Erg fijn!

Prima ervaring.

Ik moest een onderdeel van een oven hebben. Was even zoeken, maar wel gevonden. Bestelt en prima op tijd thuis geleverd gekregen.

goed en snelle levering en past perfect in vaatwasser.

Snelle en goede levering

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering top

product snel geleverd

Snelle levering naar het buitenland.

Heel goed geholpen

Telefonisch is er een deur voor de wasmachine samengesteld.top

Uitstekend!

Duidelijke site, waardoor ik zeker ben dat wat ik bestel het juiste is. Levering was erg snel en materiaal was tip top in orde! Ik weet waar ik voortaan altijd ga bestellen. Heel erg bedankt!

Goed en waar mogelijk snel geleverd

Soms wel zoeken omdat je niet weet hoe het onderdeel heet maar als je het hebt gevonden dan gaat het perfect.

Duidelijke info op website. Bv. voorraadinformatie die klopt. Snel geleverd.

Laattijdige levering

Beste, Op uw site staat voor 22u00 besteld de dag erna geleverd. Ik versta dat het van Nederland wat langer kan duren, maar sommige leveranciers uit Nederland maken hun belofte waar. Ik heb de thermostaat donderdag rond 8u00 besteld en heb hem op dinsdag rond de middag ontvangen. Mvg Hedwig

Top!!

Deskundige advies vooraf Snelle levering Veel extra ( technische) info op website te vinden PSverbetertip: vraag per email door 1 iemand laten afhandelen ( heb drie antw gekregen op achtereen volgende emails waarbij de vraag ervoor vergeten werd) Terwijl t antwoord op mijn primaire vraag gewoon JA was;

Heldere website, snelle levering - Top

Verwarmingselement van wasmachine bestelt , snel geleverd en wasmachine functioneert weer top!

Levering de volgende dag zoals op de website staat. Artikel goed geleverd

Topkwaliteit supersnel geleverd

Helpdesk zeer accuraat

Top winkel

Perfect!

Supersnelle en correcte levering

Goede ervaring, is zo snel mogelijk verzonden. En prima kwaliteit!

Uitmuntende dienstverlening

Uitgebreid assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte informatie i.v.m. verzending. Artikel snel ontvangen. Bedankt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE