Besteld en met twee dagen in huis

Top, besteld en met twee dagen in huis en wasmachine functioneerd weer als normaal

onduidelijkheid over openingstijden om op te halen

Ik heb via jullie website een besteling gedaan en laten versturen naar de winkel in Weesp. Op het laatste email met heb bevestiging dat het product was klaar om op te halen waren jullie normale openingstijden. Ook op de website was er geen melding van afwijkende tijden ivm corona lockdown. Dus ben ik 10 km gefiets naar de winkel en stond ik voor een gesloten deur. Op de windel en in de mail stond het telefoon nummer maar ook deze wordt niet opgenomen. Ik weet nu niet waanneer ik WEL mijn bestelling kan komen ophalen

Goede hulp bij klantenservice. Volgens afspraak correcte aflevering. Producten passend.

Goed en snelle bezorging

Goede en snelle afhandeling

Duidelijke site en alles wordt snel en accuraat afgewerkt

Enorme keuze en snelheid van afhandelen

Prima website en vlotte afhandeling

Ik had spullen besteld voor de afzuigkap deze waren de volgende dag er al . Dus super snel levering.

Prima webwinkel met breed aanbod

Bestellen gaat eenvoudig en snel, levering was de volgende dag. prima geregeld! wel wat prijzig voor sommige producten, maar ze hebben een breed assortiment!

Ruime keuze, wisselstuk betrekkelijk vlot gevonden, snelle correcte levering.

Defect artikel ontvangen. Savonds laat mail gestuurd, meteen reactie. Volgende dag artikel opnieuw in huis. Super service!!

goed en snelle levering

zeer snelle levering

Lekker snel

Onderdeel voor inbouwsteamer nodig. Duidelijke site en goede prijzen.

Zeer snel geleverd perfect!

Zondag besteld maandag geleverd

top!

Snelle service!

snelle correcte afhandeling

Snel en duidelijk van website tot en met de levering

Heel tevreden

Zaterdagavond besteld maandag binnen. Prima service en aflevering.

Alles was te volgen via het leverings overzicht ontvangen van DHL.

Onderdeel snel gevonden, snel geleverd

Goed passend onderdeel en makkelijk te vinden. Wel jammer dat zo'n klein onderdeel 5 euro bezorgkosten moet hebben

in orde.

Go

Het is voor de eerste keer dat ik wat bij jullie bestel en ik had het ook heel vlug thuis.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd Zeer tevreden

snelle en goed levering

goed originele product en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Super tevreden

Mijn bestelling voldoet volledig aan de beschrijving. Ik heb maar liefst 30euro uitgespaard in vergelijking met andere sites.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE