Accurate dienstverlening met kennis van zaken

Op mijn on line vraagstellingen werd professioneel geantwoord.

Makkelijk bestellen, snelle bezorging, duidelijke site.

Handige website, goede zoekfunctie. Bestellen is eenvoudig.

Helaas het verkeerde onderdeel geleverd

Perfect. Opgezocht, besteld, betaald en geleverd.

Gewoon helemaal goed.

Prima geregeld.

Juiste onderdeel prima op tijd.

Snel in huis.

Garde in stoompijpje, van koffiemachine, was kapot. s'Middags gebeld en besteld, volgende dag in huis. Super geregeld.

Super service, onderdelen volgende dag thuis!

Super service, onderdelen volgende dag thuis!

Super goed en snel geholpen

Ik was een onderdeel van mijn keukenmachine kwijt en vreesde dat ik het hele onderdeel (de citruspers) wel weg kon gooien. Op basis van mijn beschrijving had ik binnen no-time een reactie en kon ik het onderdeel voor een heel acceptabel bedrag kopen.

Slecht

Wij wachten ondertussen al een week op ons handvat van ons wasmachine. Tussen de kerst en nieuwjaarsperiode zonder kleren te kunnen wassen.

makkelijk te bestellen, prima afgeleverd

makkelijk te bestellen, prima afgeleverd

perfect afgeleverd en ook op tijd prima.

Tijdig bericht van bestelling en betaling en super met aanzegging van aflevering en aanbieding pakket. Ik kom normaalbij firma Roosen,die helaas deze week vakantie had en die zijn klanten net als jullie super bedient.

Snel geleverd origineel onderdeel

Onderdeel voor ovendeur besteld. Volgende dag in huis en exact hetzelfde als originele onderdeel

besteld via site europart en op tijd binnen.

Lekker snel

Mijn vader had scheerkoppen nodig ter vervanging in zijn scheerapparaat. In de avond besteld, de volgende ochtend waren ze binnen.

Heb het nog niet ontvangen

Dhl heeft blijkbaar verkeerd gesorteerd ben ik achtergekomen maar geen bericht van gehad. Wel snel verzonden door europart

Echt serieus super !

Dit had ik niet zo snel verwacht in overbezette tijden , maar toch de andere dag binnen. Helemaal super . De stofzuiger draait weer geweldig . Bedankt voor de prettige samenwerking . Helemaal Top

Gewoon prima

Netjes en snel geleverd ondanks dedrukte

Snel,simpel,beter zal het niet kunnen denk ik.

Geleverd binnen 24uur. Das pas snel.

geweldig

een rooster besteld in deze druke tijd na 1 dag binnen zeer snelle levering prima

Zeer goed geholpen in zoektocht naar onderdeel

Ik kon een onderdeel niet vinden en na een paar emails waren we er uit. Vaatwasser gefixed! Bijkomend voordeel was dat de geleverde onderdelen van betere kwaliteit waren dat die er standaard bij zaten.

prima zaak

Overzichtelijke, gedetailleerde site. Goede prijzen. Snelle levering, DHL kan drukte moeilijk aan, ligt niet aan jullie!

snel

snel

Goed advies en snelle bezorging.

Gebeld met Europart voor advies omtrent onderdeel wasmachine. Goed advies gekregen met artikelnr. Dus kon zo bestellen op de site en hadden de volgende dag het onderdeel in huis. Top service!

Snel het juiste gevonden en geleverd!

Prima! Enige puntje van aandacht is: ik bestelde iets heel kleins. Paste makkelijk in een kleine envelop. Echter ik kreeg het in een doos, die weer in een grotere doos zit. Daardoor werd het een pakketje. Zonde van het geld en de moeite.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE