Super goede service

Onderdeel gevonden via site en besteld. Ondanks drukte snel geleverd. Was perfect.

Snel en makkelijk

Zoeken en Bestellen op de site is een eitje. Zelfs in deze drukke tijd snel geleverd.

Top bedrijf deskundig en snel

Wist niet helemaal zeker welk onderdeel ik nodig had. Europart stuurt met een werktekening van het apparaat met onderdeelnummers. Super handig snel besteld en geleverd

Correcte levering volgens afspraak.

Glazen plaat op de afgesproken tijd en in goede orde ontvangen. Correct behandeld.

Mijn artikel voldeed niet aan de verwachting

Perfecte levering en korte levertijd.

heel goed

makkelijk bestellen en zeer vlotte levering

Super snelle levering binnen 1 dag ben zeer tevreden had ik niet verwacht door de kerst drukte met pakketjes! Dank je wel!

Uitstekend geholpen

Onze ervaring is uitstekend. Onderdelen makkelijk te vinden opende website. Snelle levering. Nogmaals uitstekend

Het juiste product snel geleverd

Fijn dat het online zo duidelijk is welk onderdeel geschikt was voor onze koelkast. De levertijd stond op 4 weken, maar had het onderdeel al binnen een week in huis. Top service!

Hele snelle levering

Na bestelling was de levering binnen 2 dagen.

Wij zijn zeer tevreden over jullie service . Hartstikke bedankt voor de snelle levering.

Goede service en snelle levering. Product uitstekend.

Afgelopen donderdag ruitenwissers besteld en zaterdag nog niet geleverd

Slechte levering. Donderdag besteld, zaterdag nog niet bezorgd en wordt vlgs track en trace mogelijk maandag

Ok

Heb m'n pakje nog niet ontvangen dus kan nog niet oordelen , heb wel telefonisch contact gehad met een medewerker van euro part en hij heeft me een vriendelijke duidelijke uitleg gegeven, was een probleem met de levering omdat ik uit België ben en ze niet met B post werken, de medewerker zei me dat het pakket terug naar hen gestuurd ging worden en het geld dan overgemaakt wordt op m'n rekening en ik de bestelling opnieuw kan plaatsen daarna, tot zover is de service goed, vriendelijke groetjes

In zijn totaliteit uitstekend.

Mijn ervaring is door mij als zeer goed overgekomen alles is correct verlopen. Dat is voor mij reden om in het vervolg bij Europart te bestellen.

Perfecte en stipte levering

Juiste onderdeel was op een korte levertijd bij ons bezorgd

Top Service

Ondanks "Covid-19 drukte" toch snel geleverd. Top service

Snelle levering; uitgebreid assortiment

Ondanks de kerstdrukte binnen 24 uur geleverd.

Snel en netjes geleverd

Ondanks alles drukte voor Kerst, zeer snel geleverd. Top!

Vlotte service prima levering

snel geleverd

Onderdelen pasten perfect

Snel en goed geprijsd

Binnen 24 uur had ik het onderdeel in huis. Het onderdeel was goedkoper dan op andere websites en was het oorspronkelijke merk. Zeer tevreden!

Gekregen zoals besteld

Snelle levering ondanks drukte en Coronatijd

Duidelijke website

Makkelijk bestellen en supersnelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE