Product snel geleverd

De bakplaat werd snel geleverd bij een filiaal in de buurt. En hij past ook nog eens prima in de oven (dat leek nog even spannend)!

Uitstekend!

Correcte service en levering binnen de gestelde termijn!

Uitstekende service van Europart

Heb nu een aantal maal iets besteld bij Europart en altijd wordt en op tijd en op maat geleverd. Het bestelproces is eenvoudig en snel op hun website en je krijgt direct een bevestiging per mail.

Snel en goede nazorg

Product voldoet aan verwachting. Werd ook tot tweemaal toe telefonisch goed te woord gestaan en goed geadviseerd.

Top snelheid

conform afspraak

conform afspraak

Snelle levering juiste onderdeel

Bestellen ging goed. Zeer snelle levering.

Goed en snel geregeld

Product was makkelijk te vinden op de site. Eenvoudig checken of het juiste product is. Bestellen gaat makkelijk. Bezorging super snel.

Matig

Ik heb na 2 weken gereageerd waar mijn pakket bleef. Er werd gezegd dat het 1 week later werd. Smiddags was er echter ineens een nieuwe mail met een orderbevestiging en de dag erna had ik mijn pakket. Daardoor kreeg ik het vermoeden dat ze mijn bestelling vergeten waren. Weet het natuurlijk niet zeker. Maar als het zo gegaan is, dan zeg dat gewoon en lieg niet.

Vlugger kan niet

Perfect product

Perfect product. Volgende dag ontvang .

Nette prijs en 'n snelle levering !

Zowel originele als alternatief onderdeel besteld. Het alternatief betreft waterslang met waterstop voor een Miele vaatwasser en is volgens mij 1:1 vergelijkbaar met het origineel dat veel duurder is....

Omschrijving was goed, snelle verzending.

Prima onderdeel op voorraad en snel bezorgd!

Fijn dat het onderdeel op voorraad was en het zo snel werd verzonden! Ik bestelde in het weekend en had het maandag al in huis.

Zeer snelle en uitstekende afhandeling.

Op zaterdag een origineel onderdeel (ventiel terugslagklep)voor onze 12 jaar oude vaatwasser besteld (volgens de witgoed zaak niet meer te koop) en maandag al in huis. Super!!

De bestelling is correct en stipt op tijd geleverd

Betrouwbare partij

Website is duidelijk en overzichtelijk. Daarbij snel en correct geleverd.

Snelle service zelfs op zaterdag

Snelle service zelfs op zaterdag

leuke correcte ervaring !

Duidelijk website, vrij snel gevonden wat ik nodig had. Ook nog in deze tijden een vrij snelle aanlevering. Top !

Fantastisch!

Ik was op zoek naar een riem voor mijn droogkast. De fabrikant maakt deze niet meer noch hadden ze die nog op stock. Bij Europart heb ik na één e-mail meteen 't juiste artikelnummer doorgestuurd gekregen. De dag erna heb ik dat besteld en de dag erna, ja hoor, werd het al geleverd. Zondag de nieuwe riem in de droogkast gemonteerd en weer zo goed als nieuw! Wat een fantastische ervaring bij Europart! Wat een geweldige service! Dank u wel Europart!

zeer goed

zeer goed

Door e-mails wordt je op de hoogte gehouden van de levering

Service en levering prima!

Wist niet precies welke koolstoffilters ik moest hebben, maar de verkoop heeft mij uitstekend geholpen en ik had de juiste filters binnen een paar dagen.

Kwaliteit product en stipte levering is uitmuntend

Verbazend dat Europart een artikel van een 30 jarig product op voorraad had. Snelle geleverd binnen 24 uur en een prima kwaliteit en pasvorm.

Alles naar wens.

Het geleverde product is gelijk aan het gewenste product. Snelle levering acceptabele prijs.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE