snelle levering en indien noodzakelijk goede retourservice

hele goede ervaring ,

Top en snel! Aanrader.

Snel en juist

De juiste hetelucht spiraal van een wat oudere type combi oven van Ikea gevonden, besteld en snel geleverd.

gewoon goed

Hele snelle levering.

Ze komen na, wat ze ook beloven en dat tegenwoordig al heel wat

Ze komen na wat ze beloven op hun site en zere snelle bezorgd tijd, en hier kunnen sommige nog wel wat leren wat ze beloven

makkelijk juiste onderdeel vinden, snel geleverd

makkelijk juiste onderdeel vinden, snel geleverd

makkelijke bestelwijze en snelle levering

makkelijke bestelwijze en snelle levering

Snelle levering. Goede prijs

heb nog steeds níets ontvangen

wacht al hele week op het pakket volgens DHL is het zaterdag al afgeleverd maar heb niets ontvangen.

Prima levering

geleverd onderdeel was voor wasdroger van 34 jaar oud en paste prima

onderdeel snel gevonden en geleverd!

Prima website, snelle afhandeling en levering.

vlug binnen

vlug binnen

Prima bedrijf.

Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect.

Product niet conform omschrijving

Levering was oke, maar de geleverde bestekbak was niet compatibel met de vaatwasmachine zoals op de site was aangegeven.

Zeer snelle levering

Vrijdag 's-avonds om 8 uur besteld en de dag erna om 2 uur 's-middags al bezorgd zodat ik mijn koelkast weer kon repareren. Ongelooflijk ! Super service

Prima geregeld

Op advies van filiaal te Den Haag het onderdeel naar hun laten opsturen en daar opgehaald. Het geheel is prettig geregeld.

Overzichtelijke website

Valt niet mee om binnen de sector witgoed onderdelen te vinden maar europart heeft een goed werkbare overzichtelijke site gemaakt.vsnelke goede service.

Livraison parfaite

Livraison des pièces le lendemain de la commande en Belgique et un jour férié (11 novembre). Merci beaucoup. Je recommanderai chez vous si j'ai encore besoin de pièces.

snel het juiste onderdeel opgezocht en geleverd

Europartmedewerker heeft snel het juiste onderdeel voor mij opgezocht en geleverd. Er werden alternatieven getoond. Keuze gemaakt en binnen drie dagen geleverd gekregen. Top!

's avonds besteld, volgende ochtend in huis, kan niet beter!

Zeer goede ervaring, snel en betrouwbaar.

Aankoop verliep uitstekend, zelf opgehaald in winkel. Deed dat al eerder.

Een prima manier om allerlei zaken te kopen. Zeker met de winkel in de buurt dus geen bezorgkosten. Combineer mijn aankopen met m'n dagelijkse fietstochtje. Ook de prijzen zijn goed. Soms is een enkel artikeltje ook interessant vanwege geen bezorgkosten. Voortaan zal ik zeker eerst kijken bij Europart of ze mijn spullen hebben voor ik naar een ander kijk.

simpel gevonden , top geleverd

goede service en snelle levering

prima levering en snel bezorgd

Koelkast onderdeel zelf kapot gemaakt was zo snel vervangen

Makkelijke site en alles netjes geregeld

Een fijne siteen snelle levering naar de winkel is gewoon top! Ik vond het fijn dat je zo een kleine bestelling gratis in de winkel kan afhalen.

Duidelijk site en levering volgens planning

Prima verloop van bestellen, betalen en leveren.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE