Bestelproces was makkelijk, bestelling was snel geregeld. Gelukkig kon ik ook kiezen via wel postbedrijf ik het wilde laten bezorgen. Goede ervaring bij deze shop.

Perfect en snel

Originele onderdeel besteld en het is beter dan de originele die was op mijn apparaat . nu mijn wasmachine doet perfect voor paar tientje met originele onderdeel. Bedankt voor Europart. Snel en goedkoop verzenden kost.

Goed en snel

‘S avonds besteld volgende dag binnen , super

Alleen was het niet compleet zoals in de productomschrijving. Moest alle oude en niet meer zo mooie rekjes overzetten.

Super service.

Lichtdimmer gekocht die helaas niet werkte. Na telefonisch contact gelijk een nieuwe aangeboden gekregen.

Snelle levering, produkt zoals beschreven

Snelle levering, produkt zoals beschreven. Verder in afwachting hoe lang het onderdeel meegaat en hoe men met aftersale omgaat.

Goede site, vriendelijke afhandeling

Ik heb een verzoek gedaan voor een onderdeel. Ik kreeg snel antwoord dat geleverd kon worden. Ik heb besteld. In de mail stond aangegeven levering binnen 8 dagen. Dit werd het dubbele echter zonder tussenbericht. Dat vond ik jammer.

Een besteld onderdeel ontving ik beschadigd. Direct nieuw onderdeel opgestuurd. Perfecte service! Koop vaker onderdelen bij Europart, erg tevreden over aankoop en verzending.

s’avonds onderdeel besteld de volgende dag in huis

Prima ervaring

Proficiat

Snel en correct geleverd

geweldige service

Besteld en na een dag kon ik het onderdeel monteren.

Snelle en correcte levering

zeer tevrede!

vlot volgens afspraak

Juiste product en snel geleverd

Hoewel het even zoeken is tussen alle 100.000 serienummers van Bosch, heb ik het juiste product gevonden en dat is supersnel geleverd.

Snel en duidelijk

Duidelijke omschrijving van het bestelde artikel en snelle en korrekte bezorging

Perfect. ‘s-avonds besteld en de andere dag bezorgd

Bijzonder snel

Besteld en de dag nadien in huis

Perfecte service.

Snel en goed

S avonds besteld en volgende dag bezorgd

Snelle en perfecte levering van het door mij bestelde artikel

Op Maandag besteld, op dinsdag conform toezegging geleverd.

Precies wat ik zocht. Goede prijs en snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd. Origineel onderdeel, precies wat ik zocht.

Prima service en snelle levering

Na het toesturen van het type stofzuiger en het onderdeel kreeg ik snel antwoord en waren de onderdelen binnen 48 uur binnen. Dank!

Zeer positief

Duidelijke web winkel en artikel snel te vinden en te bestellen. Snelle en correcte terugkoppeling na het bestellen. Uiterst snelle levering.

Uitstekend geholpen en snelle levering.

Was opzoek naar een onderdeel voor mijn afzuigkap dat ik nergens terug kon vinden .had mijn typenummer ingegeven , maar vond voor dit type geen onderdelen. Waarschijnlijk is deze afzuigkap al wat verouderd. Heb contact met europart op genomen en zij hebben mij prima geholpen. Heb het onderdeel bij Europart kunnen bestellen en een tweetal dagen later werd het netjes afgeleverd.. uitstekende service..bedankt

Prima product supersnel geleverd

Voor mijn Siemens atofzuiger een wieltje gekocht van eigen merk. Past goed, werkt prima. En net als altijd supersnel geleverd in de winkel.

Goed, snel,correct

Duur onderdeel snel en correct aangeleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE