Verkeerde onderdeel

Ondanks foto’s, typenummers en uitleg, na maanden wachten alsnog het verkeerde onderdeel ontvangen. Het wachten is wellicht verklaarbaar ivm Corona dus geen probleem, maar het verkeerde onderdeel is onbegrijpelijk. Verzendkosten betaald voor het opsturen en nu opnieuw kosten voor het terugsturen en nog geen juist onderdeel.

snel ontvangen

ben blij dat het onderdeel past, heb weer scherpe mesjes

snel, op voorraad en goede onderdeel

het was even zoeken eer ik een winkel had gevonden die de manchet op voorraad had. Dat bleek Europart. De levering kon de volgende dag en was ook de volgende dag. Fijne ervaring.

heldere website, snelle levering

Snelle levering.

Overzichtelijke webshop. Stofzuiger onderdeel werd snel geleverd.

Zonder meer uitstekend

Prima hulp met zoeken; netjes afgeleverd in winkel.

Prima hulp met zoeken; netjes afgeleverd in winke

Uitstekend!!!

Snel, correct en degelijk. Goede snelle service.

Op zich goede en snelle levering. Ik vind alleen raar dat ikzelf de retour verzendkosten moet betalen

Was perfect

Werd zoals afgesproken perfect op tijd geleverd

Duidelijke omschrijving van het product

Heel fijn dat er nog een bedrijf is waar je na 15jaar nog onderdelen kan kopen. In ons geval is de oven weer gerepareerd.

Werkt snel

Eerst na vragen over het te bestellen artikel, werd ook goed geholpen.

Artikel was en voordeliger en op voorraad Zeer snel ontvangen

gevonden wat ik zocht

Groot aanbod onderdelen. Goede zoekfunctie op website. Snelle leverering.

Correcte en zeer snelle levering

Origineel stuk besteld voor mijn droogkast van bauknecht , correct en zeer snel geleverd , ook super goede prijs

Uitstekend geregeld

Mijn ervaring met het bedrijf is uitstekend en zeer snel geregeld zoals bij eerdere bestellingen

snelle levering en uitstekende prijs

Onderdeel besteld aan prima prijs en volgende dag al in huis.

Ben heel erg tevreden over Europart!

Alle onderdelen die ik nodig heb voor mijn twee Miele wasautomaten en trommeldroger worden altijd netjes verzorgd en keurig op tijd bezorgd. Bedankt lieve mensen van Europart, Homepart en Beekman BV. Groetjes van Bobby Toele

Optimale levertijd en productomschrijving

Prima geregeld. Snel verzonden

Kon snel vinden wat ik zocht en werd goed thuisbezorgd. Lekker snel.

Perfect !!!!

Na bestelling , zeer snelle reactie via email en werd constant op de hoogte gehouden van het verloop, binnen drie dagen bericht dat de bestelling afgeleverd was in de winkel in Nijmegen. Voor mij alles zeer positief, mijn dank !!!

Snel,goedkoop en top qualiteit.

GRATIS en snele levering naar een winkel. Goedkoop maar wat belangrijk heel goede qualiteit van onderdelen. Zeker en vast een aanrader.

De aankoop en levering ( zelf ophalen ) verliep vlot met goede informatie. Het product wat ik kocht was echter aanzienlijk duurder dan bij de leverancier van de machine waar het bij hoorde. Maar door de verzendkosten daar was deze aankoop bij Europart iets goedkoper, i.v.m. het 'zelf ophalen' wat ik doe i.c.m. mijn dagelijkse gezondheidsfietstochtje. ( Opm: € 16,50 + € 5,50 verzend tegen € 20,00 )........

Prima product en snelle levering.

Mijn slang was kapot en de volgende dag een nieuwe in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE